• Nema predloga

Profesionalni razvoj

Profesionalni razvoj

Ulaganje u razvoj zaposlenih posmatramo kao jednu od naših najvrednijih investicija. Za nas je važan individualan razvoj svakog zaposlenog, a to prati i niz organizovanih inicijativa, počevši od pažljivo osmišljenog Onboarding-a, preko različitih programa kao što su Akademija za mali biznis, IT programi, BI Community, razvojni program za menadžere i mnogi drugi.

Ponosni smo na kolege koje su ključne za rast i razvoj svake kompanije, a pojam „talenat” posmatramo veoma široko – prepoznajemo ih kako među mladima koji tek postaju deo organizacije kroz naš Junior program za studente završne godine i diplomce različitih fakulteta, tako i među našim menadžerima odabranim za „Treasure Leadership Talent Program”. Orijentacija na razvoj i međunarodni karakter naše banke oslikava i naš „International Talent Program“ pod pokroviteljstvom Intesa Sanpaolo koji takođe podržava individualni razvojni put i daje priliku odabranim kolegama da steknu vredno internacionalno iskustvo.

Jedna od karakteristika organizacije koja uči jeste stalno revidiranje i unapređenje svojih procesa, tako da je naša misija da stalno unapređujemo postojeće programe, primenjujemo nove metode u treningu i razvoju, i paraleno s razvojem naših proizvoda i usluga stalno podržavamo kompetencije naših zaposlenih.

Chat