• Nema predloga

Naš tim

Naš tim

Vrednovanje prava zaposlenih, ulaganje u njihov razvoj i kreiranje radnog okruženja u kome se zaposleni osećaju prijatno i motivisano da daju svoj jedinstveni doprinos ostvarivanju zajedničkih ciljeva, predstavlja strateško opredeljenje Banca Intesa.

Upravo zato nastojimo da stvorimo moderan i podsticajan ambijent koji omogućava optimalan profesionalni razvoj i ostvarenje ličnih ambicija za oko 3.000 zaposlenih.

Negujući fokus na timski rad, razvijajući dobru dvosmernu komunikaciju, šireći koučing kulturu i primenjujući agilne metodologije, uspeli smo da izgradimo uspešan tim ljudi koji dobro rade zajedno, ponosni na to što su deo tima banke broj 1 u Srbiji.

Želeći da radimo u društvu najboljih, svoj identitet gradimo na snažnim vrednostima kojima se rukovodimo u svakodnevnom poslovanju kako bismo ostvarili tržišni uspeh, ali i doprineli opštem boljitku najšire društvene zajednice.

Svoje ciljeve ostvarujemo pošteno, ispravno i odgovorno, uvažavajući pravila i načela profesionalne etike, posvećeni kontinuiranom unapređenju i transparentnosti kao osnovi svojih aktivnosti. Ne dozvoljavamo diskriminaciju i poštujemo sve različitosti među nama i fokusiramo se na vrednost svakog pojedinca koji čini naš tim. Težimo pažljivom korišćenju svih resursa i promovišemo ponašanja zasnovana na najoptimalnijem korišćenju resursa, dajući prioritet izborima koji uzimaju u obzir održivost.

Međunarodni karakter naše banke oslikava se u mogućnosti internacionalne karijere naših zaposlenih i njihovom razvoju kroz različite programe. Pored toga što dugi niz godina podstičemo sticanje novih profesionalnih znanja i razmenu iskustava sa kolegama iz Grupacije, ulažemo i u individualni razvoj zaposlenih kroz International Talent program, koji im pruža priliku da steknu vredno internacionalno radno iskustvo.

Chat