• Nema predloga

Naš tim

Naš tim

Vrednovanje prava zaposlenih, ulaganje u njihov razvoj i kreiranje radnog okruženja u kome se zaposleni osećaju prijatno i motivisano da daju svoj jedinstveni doprinos ostvarivanju zajedničkih ciljeva, predstavlja strateško opredeljenje Banca Intesa.

Upravo zato nastojimo da stvorimo moderan i podsticajan ambijent koji omogućava optimalan profesionalni razvoj i ostvarenje ličnih ambicija za oko 3.000 zaposlenih.

Negujući fokus na timski rad, razvijajući dobru dvosmernu komunikaciju, šireći koučing kulturu i primenjujući agilne metodologije, uspeli smo da izgradimo uspešan tim ljudi koji dobro rade zajedno, ponosni na to što su deo tima banke broj 1 u Srbiji.

Želeći da radimo u društvu najboljih, svoj identitet gradimo na snažnim vrednostima kojima se rukovodimo u svakodnevnom poslovanju kako bismo ostvarili tržišni uspeh, ali i doprineli opštem boljitku najšire društvene zajednice.

Svoje ciljeve ostvarujemo pošteno, ispravno i odgovorno, uvažavajući pravila i načela profesionalne etike, posvećeni kontinuiranom unapređenju i transparentnosti kao osnovi svojih aktivnosti. Ne dozvoljavamo diskriminaciju i poštujemo sve različitosti među nama i fokusiramo se na vrednost svakog pojedinca koji čini naš tim. Težimo pažljivom korišćenju svih resursa i promovišemo ponašanja zasnovana na najoptimalnijem korišćenju resursa, dajući prioritet izborima koji uzimaju u obzir održivost.

Međunarodni karakter naše banke oslikava se u mogućnosti internacionalne karijere naših zaposlenih i njihovom razvoju kroz različite programe. Pored toga što dugi niz godina podstičemo sticanje novih profesionalnih znanja i razmenu iskustava sa kolegama iz Grupacije, ulažemo i u individualni razvoj zaposlenih kroz International Talent program, koji im pruža priliku da steknu vredno internacionalno radno iskustvo.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)