• Nema predloga

Mogućnost zaposlenja

Mogućnost zaposlenja

Kao deo grupacije Intesa Sanpaolo, koju čini više od 90.000 zaposlenih širom sveta, mi podržavamo talenat i stručnost i okrenuti smo razvoju naših zaposlenih.

Zapošljavanjem najboljih profesionalaca i stalnim razvojem zaposlenih ostvarujemo maksimum u pružanju bankarskih usluga na tržištu.

Istražujući potencijale najnovijih tehnologija, mi ne nudimo samo zaposlenje, već Vam pružamo konstantni razvoj, izazov i podršku, fleksibilno i dinamično okruženje i priliku za internacionalnu saradnju i karijeru.

Ukoliko želite da postanete deo pobedničkog tima banke broj 1 u Srbiji, popunite opštu prijavu za zaposlenje. Aplikacija je jednostavna i potrebno je desetak minuta za prijavu. Vaša prijava će biti pažljivo analizirana i mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko postoji aktuelna potreba za angažovanjem kandidata s Vašim iskustvom i preferencijama.Prijava za posao u Banca Intesa

Ukoliko ste zainteresovani za rad na poziciji Blagajnika u jednoj od naših ekspozitura u preko 90 gradova u Srbiji ili želite da dobijete više infromacija o ovoj poziciji i mogućnosti za razvoj karijere u našoj banci, pogledajte oglas i popunite prijavu za zaposlenje na poziciji Blagajnika.Prijava za poziciju Blagajnik

Proces selekcije se obično sastoji iz testiranja i dva kruga razgovora. Tokom ovog procesa, bićete redovno obaveštavani o sledećim koracima i vašem trenutnom statusu u procesu selekcije.

Chat