• Nema predloga

Briga o zaposlenima

Briga o zaposlenima

Aktivno brinemo o našim zaposlenima i njihovoj individualnosti, istovremeno negujući kulturu otvorenog dijaloga i timskog rada, baziranog na zajedničkim vrednostima.

Zbog toga, razvijamo brojne programe i inicijative, s ciljem da osnažimo zaposlene i pružimo im nove mogućnosti za razvoj stavljajući fokus na jednake mogućnosti, razvoj i zadovoljstvo poslom i uslovima rada.

U Banca Intesa snažno podržavamo principe zagarantovane Etičkim kodeksom, koji podrazumevaju objektivnost i sprečavanje bilo kakvih obilka diskriminacije ili nejednakih uslova.

Brinemo i o bezbednosti i zdravlju na radu. U oblasti zdravlja za naše zaposlene obezbeđujemo podršku kroz Best Doctors osiguranje, kao i priliku za učenje i obrazovanje kroz obuke, seminare, radionice, i putem e-learning platforme, koja obuhvata različite online trening programe.

Uživamo u volontiranju

Zbog toga smo 2013. godine pokrenuli program „Intesa od srca“, s ciljem da doprinesemo zajednici stavljajući na raspolaganje vreme, talenat i znanje naših zaposlenih. Zajedno pažljivo osmišljavamo akcije koje usmeravamo tamo gde je najpotrebnije i na taj način zajedno gradimo bolji i lepši svet i izvan okvira naše banke.

Volimo sport i druženja

Sportska takmičenja deo su redovnih aktivnosti koje Grupa Intesa Sanpaolo sprovodi sa željom da spaja i upoznaje zaposlene u bankama članicama i time dodatno osnaži timski duh. Zaposleni u Banca Intesa svake godine učestvuju u raznim sportskim aktivnostima, kao što je Olimpijada u okviru koje imamo fudbalsku, košarkašku i odbojkašku ekipu, kao i takmičenja u maratonu, biciklizmu, tenisu, stonom tenisu i badmintonu. Svi sportski događaji održavaju se u nekoj zemlji banaka članica Intesa Sanpaolo grupacije. Osim sportskih, organizujemo i veliki broj internih događaja, proslava i team buildinga kako bismo se bolje povezali i u aktivnostima koje nisu u vezi isključivo s poslom.

Brinemo o deci zaposlenih

Sportski duh neguje se i kod najmlađih – dece zaposlenih iz banaka članica Grupe. Zbog toga, svake godine, deca zaposlenih imaju priliku da učestvuju na Dečjoj olimpijadi (u ekipnim sportovima) koja se obično održava u Sloveniji. Deca i letuju zajedno – svake godine, čak 50 dece zaposlenih provede dve nedelje u Italiji na moru. Takođe, svake godine, dvoje dece zaposlenih dobije priliku da nastavi jednogodišnje školovanje u Italiji tokom srednje škole.

Fleksibilni smo

Primenjujemo klizno radno vreme i rad van prostorija Upravne zgrade kako bismo doprineli uspostavljanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života, pojedinačnoj i timskoj motivaciji i omogućili lakšu organizaciju zaposlenih.

Chat