• Nema predloga

Kupovina na rate i poklon cash

Visa Inspire debitna kartica

Šta je važno da znam?

I rate i poklon keš

Sada možete kupovati na rate svojom debitnom Banca Intesa Visa karticom u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop and Go prodajnim objektima, a uz to dobiti i poklon keš.

Do kada?

Potrebno je samo da do 31.12.2021. obavite kupovinu u određenom iznosu i na određeni broj rata Vašom Visa platnom karticom, u nekom od Delhaize prodajnih objekata i očekuje Vas poklon.

Poklon iznos na Vašem računu

Poklon iznos ćemo uplatiti na Vaš platni račun do 15.1.2022.

Poklon iznos od:

500 dinara Vas očekuje za kupovinu Visa platnom karticom u minimalnom iznosu od 3.000 dinara, na 3 rate do 31.12.2021.

 

 

Dodatne informacije

Podsećamo Vas da Vam je u okviru Vašeg platnog računa odobrena usluga kupovine na rate debitnom karticom i da ovu pogodnost možete koristiti na više od 9.000 prodajnih mesta u zemlji. 

Dovoljno je da prilikom kupovine prodavcu naglasite da želite da platite na rate svojom Visa platnom karticom.

Naknada se obračunava po rati i iznosi 50 RSD, odnosno 40 RSD ako imate Intesa Hit Plus platni račun, dok je u okviru Intesa Magnifica računa kupovina na rate bez naknade.

Pozivamo Vas da u nastavku pogledate na kojim većim prodajnim mestima možete kupovati na rate Banca Intesa debitnom karticom i ujedno napominjemo da informaciju o trenutno raspoloživom iznosu za plaćanje na rate možete dobiti slanjem SMS-a sadržine DR na broj 1500. Cena poruke je 6 RSD + PDV i taj iznos se uvećava za cenu standardne SMS poruke koju naplaćuje mobilni operater u skladu sa svojom cenovnom politikom.

Napomena: Pravo na poklon iznos ostvarujete jednom kupovinom Visa platnom karticom za fizička lica, u bilo kom Delhaize maloprodajnom objektu (Maxi, Mega Maxi, Shop and Go i Tempo), u navedenom iznosu i broju rata. Minimalni iznos za podelu na rate određuje trgovac i u Delhaize objektima je to 3.000 dinara. Po ostvarenju uslova akcije, Banka će u definisanom roku uplatiti novac na Vaš platni račun, bez potrebe za bilo kakvom Vašom identifikacijom u Delhaize objektima. Plaćanje na internet prodajnom mestu Delhaize ne učestvuje u akciji. Možete ostvariti pravo samo na jedan poklon iznos koji ćemo uplatiti na Vaš platni račun. Ova mogućnost glasi na Vaše ime i ne može se preneti na drugo lice.