• Nema predloga

Pogodnosti za MasterCard Platinum korisnike

Pogodnosti za MasterCard Platinum korisnike

Za Vas, korisnika Banca Intesa Mastercard® Platinum kreditne kartice, pripremiljene su dve specijalne, besplatne pogodnosti koje su vam na raspolaganju do kraja juna 2022. godine: 

  • Besplatno korišćenje PressReader usluge, tj. besplatno preuzimanje i čitanje bilo kojih domaćih ili inostranih novina ili časopisa. PressReader omogućava pristup najboljim svetskim izdanjima iz svih oblasti, na 65 jezika i iz 127 zemalja širom sveta, u isto vreme kada ta izdanja stižu na kioske. Pristup željenim izdanjima možete ostvariti putem različitih uređaja-pametnih telefona, tableta ili računara – uz samo jednu registraciju, a kompletnom originalnom izdanju se može pristupiti direktno od izdavača, uz različite načine da pogledate sadržaj. 

Proces registracije za uslugu PressReader veoma je jednostavan i obavlja se u par koraka na linku
Usluga se može koristiti samo u skladu sa Uslovima korišćenja PressReader dostupnim na linku i Politikom Privatnosti PressReader-a dostupnim na linku . Uslove korišćenja za Republiku Srbiju možete pogledati na mastercard.rs   

 

Izaberite sadržaj koji najviše odgovara vašim trenutnim potrebama – jutarnje prelistavanje aktuelnih svetskih dešavanja ponedeljkom, priču o turističkim destinacijama koje ćete posetiti, dok se vraćate s posla ili pak modne preporuke uz kafu subotom popodne-mogućnosti su neograničene. 

  • Oslanjajući se na široku mrežu znanja o lokalnoj sigurnosti, Digital Bodyguard usluga koriniscima pruža relevantne, korisne i pravovremene informacije direktno putem njihovih pametnih telefona u bilo koje doba dana, sedam dana u sedmici. 

Zahvaljujući navedenoj usluzi možete biti obavešteni o bilo kakvim mogućim rizicima, uz odgovarajuće bezbednosne savete kako da ih izbegnete, bilo da je to kod kuće ili u inostranstvu. Bilo da se sprema nevreme ili dođe do nepredviđenih okolnosti, korisnici u realnom vremenu dobijaju oaveštenja o okolnostima na koje treba da obrate pažnju uz konkretne savete bezbednosnih stručnjaka o narednim koracima. Takođe, korisnici u svako doba imaju pristup Globalnom SOS operativnom centru gde mogu da dobiju opšte savete o aktuelnim sigurnosnim događajima i situacijama. 

Proces registracije je veoma jednostavan i obavlja se preko linka.

Usluga se može koristiti samo u skladu sa uslovima korišćenja CloseCircle dostupnim na linku  i Politikom Privatnosti Close Circle dostupnim na linku. Uslove korišćenja za Republiku Srbiju možete pogledati na mastercard.rs  

Detaljnije o pogodnostima

Sve pogodnosti Mastercard Platinum kreditne kartice možete pogledati ovde.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)