• Nema predloga

Pogodnosti za MasterCard Platinum korisnike

Pogodnosti za MasterCard Platinum korisnike

Za Vas, korisnika Banca Intesa Mastercard® Platinum kreditne kartice, pripremiljene su dve specijalne, besplatne pogodnosti koje su vam na raspolaganju do kraja juna 2022. godine: 

  • Besplatno korišćenje PressReader usluge, tj. besplatno preuzimanje i čitanje bilo kojih domaćih ili inostranih novina ili časopisa. PressReader omogućava pristup najboljim svetskim izdanjima iz svih oblasti, na 65 jezika i iz 127 zemalja širom sveta, u isto vreme kada ta izdanja stižu na kioske. Pristup željenim izdanjima možete ostvariti putem različitih uređaja-pametnih telefona, tableta ili računara – uz samo jednu registraciju, a kompletnom originalnom izdanju se može pristupiti direktno od izdavača, uz različite načine da pogledate sadržaj. 

Proces registracije za uslugu PressReader veoma je jednostavan i obavlja se u par koraka na linku
Usluga se može koristiti samo u skladu sa Uslovima korišćenja PressReader dostupnim na linku i Politikom Privatnosti PressReader-a dostupnim na linku . Uslove korišćenja za Republiku Srbiju možete pogledati na mastercard.rs   

 

Izaberite sadržaj koji najviše odgovara vašim trenutnim potrebama – jutarnje prelistavanje aktuelnih svetskih dešavanja ponedeljkom, priču o turističkim destinacijama koje ćete posetiti, dok se vraćate s posla ili pak modne preporuke uz kafu subotom popodne-mogućnosti su neograničene. 

  • Oslanjajući se na široku mrežu znanja o lokalnoj sigurnosti, Digital Bodyguard usluga koriniscima pruža relevantne, korisne i pravovremene informacije direktno putem njihovih pametnih telefona u bilo koje doba dana, sedam dana u sedmici. 

Zahvaljujući navedenoj usluzi možete biti obavešteni o bilo kakvim mogućim rizicima, uz odgovarajuće bezbednosne savete kako da ih izbegnete, bilo da je to kod kuće ili u inostranstvu. Bilo da se sprema nevreme ili dođe do nepredviđenih okolnosti, korisnici u realnom vremenu dobijaju oaveštenja o okolnostima na koje treba da obrate pažnju uz konkretne savete bezbednosnih stručnjaka o narednim koracima. Takođe, korisnici u svako doba imaju pristup Globalnom SOS operativnom centru gde mogu da dobiju opšte savete o aktuelnim sigurnosnim događajima i situacijama. 

Proces registracije je veoma jednostavan i obavlja se preko linka.

Usluga se može koristiti samo u skladu sa uslovima korišćenja CloseCircle dostupnim na linku  i Politikom Privatnosti Close Circle dostupnim na linku. Uslove korišćenja za Republiku Srbiju možete pogledati na mastercard.rs  

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)