• Nema predloga

Pogodnosti za korisnike Visa Premium kartica

Pogodnosti za korisnike Visa Premium platnih kartica

Posvetite se sebi i iskoristite pogodnosti koje smo pripremili za vas uz Visa Gold, Visa platinum i Visa Infinite platne kartice naše Banke. Upoznajte se i sa posebnim ponudama koje su Vam na raspolaganju tokom putovanja u inostranstvu i u Srbiji.

 • Besplatan pristup i boravak u Lounge Key poslovnim salonima na aerodromima širom sveta sa Banca Intesa Visa Platinum i Visa Infinite karticama. Uz pokazivanje vaše kartice, možete besplatno posetiti bilo koji od preko 1100 poslovnih salona na aerodromima širom sveta, minimalno 2 puta godišnje uz Visa Platinum i minimalno 6 puta tokom godine uz Visa Infinite karticu.
 • Ukoliko ste korisnik Visa Infinite kartice imate pogodnost putnog osiguranja prilikom kupovine karata ili rezervacije hotela Banca Intesa Visa Infinite karticom. Ova pogodnost može da obuhvata vas, vašeg supružnika i decu. Više informacija o ovoj, kao i o drugim Visa Premium pogodnostima saznajte na https://rs.visa.com/pay-with-visa/visaprivileges.html
 • Uživajte u ekskluzivnom paketu kada putujete sa kompanijom Air Sebia uz Visa Platinum i Visa Infinite kartice! Očekuje vas popust od 5% na karte kupljene u Air Serbia poslovnicama, prioritetna prijava na let na šalteru biznis klase i korišćenje prioritetnih prolaza na pasoškoj kontroli tokom leta avionom Air Serbia sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.
 • Napravite mali predah na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i popijte svoju omiljenu kafu u Kafeteriji, gde uz Banca Intesa Visa premium kartice dobijate na poklon besplatna pića i to: uz Banca Intesa Visa Gold 4, Banca Intesa Visa Platinum 6 i Banca Intesa Visa Infinite 12 pića godišnje.
 • Rezervišite bilo koji od preko 985.000 hotela u bilo kojoj zemlji na svetu pomoću Agode, platite Banca Intesa Visa Platinum ili Visa Infinite karticom i ostvaite popust od 12%.
 • Ostvarite popust do 35% na iznajmljivanje automobila od AVIS-a, ako plaćate Vašom Banca Intesa Visa Gold, Banca Intesa Visa Platinum i Banca Intesa Visa Infinite karticom. 

Više informacija o svim navedenim  Visa premium pogodnostima na putovanju saznajte na https://rs.visa.com/pay-with-visa/visaprivileges.html. Promotivni period traje do 31.12.2021. godine.

 • Ostvarite 10% popusta na cene smeštaja u hotelu Huma Bay, 5% popusta u hotelima i restoranima Casa Del Mare kao i 10% popusta na cene smeštaja u hotelu Dukley Hotel&Resort. Da biste iskoristili ponude, morate najaviti plaćanje jednom od Banca Intesa Visa Premium kartica. Očekuje vas i 5% popusta na cene smeštaja u Hotelu Splendid, ukoliko ste rezervisali putem veb stranice hotela ili call centra i 5% popusta na sve usluge spa centra za plaćanje na recepciji, osim na kozmetičke proizvode.

Period ponude traje do 31.12.2021. godine.

Više informacija o svim navedenim  Visa premium pogodnostima na putovanju saznajte na https://rs.visa.com/pay-with-visa/visaprivileges.html.eDen books

Ponesite svoje omiljene žanrove sa sobom na tabletu ili telefonu i uživajte u čitalačkom raju gde god da se nalazite. Sa Banca Intesa Visa Gold, Infinite ili Platinum karticom očekuje vas besplatna pretplata 3 meseca na sve naslove. Potrebno je da preuzmete eDen books aplikaciju i registrujete svoju karticu. Glovo APP

Za šta god da se odlučite putem Glovo aplikacije i platite Banca Intesa Visa Gold, Platinum ili Infinite karticom poslednjih 7 dana svakog meseca do kraja godine - dobijate promo kod u vrednosti od 300 RSD koji možete iskoristiti za narednu narudžbinu.

*Promo kod važi 14 dana od datuma dobijanja koda.
*Promo kod ne može da se iskoristi u Delivery express i Anything kategorijama.Fab Living

Posetite koncept radnju Fab Living by Una, istražite jedinstvenu kolekciju kućnog dekora, nakita i unikatnih odevnih predmeta i prilikom plaćanja Banca Intesa Visa Gold, Platinum ili Infinite karticom ostvarite sledeće pogodnosti:

 • za iznos preko 20.000 RSD dobijate gift vaučer u vrednosti od 1.000 RSD,
 • za iznos preko 30.000 RSD dobijate gift vaučer u vrednosti od 3.000 RSD,
 • za iznos preko 50.000 RSD dobijate gift vaučer u vrednosti od 5.000 RSD.


Tref

Istražite Tref prodavnice i pronađite odgovarajuću opremu svojih omiljenih sportskih brendova na jednom mestu a prilikom plaćanja Banca Intesa Gold, Platinum ili Infinite karticom očekuje vas 10% popusta na asortiman koji nije trenutno snižen.Aqualab

Sve potrebne analize možete obaviti na jednom mestu, u laboratoriji Aqualab i prilikom plaćanja Banca Intesa Visa Gold, Platinum ili Infinite karticama ostvariti sledeće pogodnosti:

 • 20% na analize iz oblasti biohemije i mikrobiologije,
 • 10% na analize iz oblasti genetike i histopatologije.


Vizim

Dom zdravlja Vizim već 20 godina brine o vama, a prilikom plaćanja Banca Intesa Visa Gold, Platinum ili Infinite karticama možete da ostvarite: 

 • 10% popusta na pakete Kao dren, 
 • 10% popusta na sve usluge izuzev optike, protetike i stomatologije. 
 • Samo u maju mesecu očekuje vas i dodatna ponuda od 10% popusta na PostCovid sistematski pregled.

Više informacija o ovim, kao i o drugim pogodnostima možete pronaći na rs.visa.com

Ponuda važi do 31.12.2021. godine osim gde je drugačije navedeno.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)