• Nema predloga

Ostvarite keš-bek

plaćanjem Banca Intesa Mastercard® karticom putem mobilnog novčanika

Ostvarite keš-bek uz Mastercard®

U periodu od 1.11. do 30.11.2022. godine za obavljenih najmanje 5 plaćanja Banca Intesa Mastercard® platnom karticom u okviru svog mobilnog novčanika u ukupnom minimalnom iznosu od 3,000 RSD možete ostvariti pravo na 1,000 RSD automatskog keš-beka.*

U promociji učestvuju sve kupovine obavljene Mastercard karticom putem mobilnog novčanika kod bilo kojeg domaćeg trgovca registrovanog u Srbiji. Mobilna plaćanja koja ne učestvuju u promociji su transakcije koje se odnose na kockanje i igre na sreću. U toku trajanja promocije, pravo na keš-bek možete ostvariti samo jednom, po jednoj platnoj Mastercard kartici.

* Povrat sredstava na račun Mastercard kreditne kartice biće obavljen do 15. dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je obavljeno poslednje, odnosno peto mobilno plaćanje kojim se korisnik kvalifikuje za povrat sredstava.

Za više informacija i Pravila kampanje Programa posetite Mastercard website

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)