• Nema predloga

Svet sigurnog i beskontaktnog plaćanja

Mastercard Pay & Get Rewards Program

Kupujte svojom Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom preko mobilnog novčanika na svom Apple uređaju i ostvarite cash back* u iznosu od najmanje 1000 dinara!

Potrebno je da u periodu od 1.11. do 15.12.2021. obavite najmanje tri uspešna plaćanja mobilnim novčanikom na svom Apple uređaju u ukupnom iznosu od 1000 ili više dinara** na prodajnom mestu domaćeg trgovca*** i imate mogućnost da ostvarite cash back u iznosu od najmanje 1000 dinara. 


Odredbe i uslove Mastercard Pay & Get Reward programa u Srbiji pogledajte na LINKU.


Napomena: 
Saznajte više na www.mastercard.rs
*Benefit se odnosi na prvih 12.000 Mastercard kartica, osim PrePaid nedopunjivih kartica koje koje glase na fizičko lice koje je izdao određeni izdavalac i može se ostvariti samo jednom u toku naznačenog perioda. 
**Korisnik kartice putem koje se izvrši kupovina i plaćanje mobilnim novčanikom na Apple uređaju tri ili više puta na prodajnom mestu bilo kog domaćeg trgovca u ukupnom minimalnom iznosu od 1000 RSD, ima pravo na povraćaj novca u iznosu od najmanje 1000 RSD u periodu od 15 radnih dana od dana poslednje kupovine i plaćanja karticom. Informaciju o tačnom iznosu cash back-a na koji korisnik može da ostvari pravo možete pronaći u Odredbama i uslovima Mastercard Pay&Get Rewards programa na LINKU.
*** Domaći trgovac je bilo koji trgovac koji ima registrovano sedište u Srbiji čiji je prihvatilac plaćanja kartica banka sa registrovanim sedištem u Srbiji.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)