• Nema predloga

Mastercard i Booking donose pogodnosti

Ukoliko uživate u putovanjima, doživite nezaboravna iskustva i iskoristite pogodnosti uz naše Mastercard Standard, Mastercard Gold i Mastercard Platinum platne kartice.

Odaberite smeštaj na Booking.com i uštedite do 6% uz plaćanje Mastercard Standard i Mastercard Gold karticom i do 10% uz plaćanje Mastercard Platinum karticom. Kreirajte svoj Booking e-novčanik i ostvarite popust prilikom rezervacije smeštaja širom sveta.

U skladu sa ESG principima poslovanja, Booking vam omogućava i da lako prepoznate i odaberete smeštajne jedinice koje imaju Travel Sustainable rejting, i podstiče rentiranje i korišćenje električnih vozila.

Sve detalje o pogodnostima na Booking.com, kao i listu svih ostalih specijalnih ponuda uz Mastercard platne kartice (kao što su specijalne ponude za onlajn kupovinu, transport sa i do aerodroma, iznajmljivanje automobila i ostalo), možete pogledati OVDE.

Na istom linku možete videti koje ponude se odnose na Srbiju, na koji način se ostvaruju pogodnosti, kao i datum do kada važe ponude.

Chat