• Nema predloga

Letnje pogodnosti uz Mastercard® kartice Banca Intesa

Sezona letnjih putovanja i odmora je u toku, a kako bismo vam omogućili još više nezaboravnih trenutaka, uz Mastercard kreditne kartice Banca Intesa očekuju vas i brojne specijalne pogodnosti u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

SRBIJA

 

ZLATIBOR

  • Ostvarite popust na vožnju do Tornika

Uz Banca Intesa Mastercard® platnu karticu dobijate jednu besplatnu kartu kada kupite dve karte za vožnju Gold gondolom na Zlatiboru.

Odnosi se samo na karte kupljene subotom, na prodajnom mestu na polaznoj stanici, u periodu od  15.04.2023.  do 31.12.2023. godine.

 

BEOGRAD

  • Provedite slobodno vreme u aktivnom odmoru i uštedite

Plaćanjem Banca Intesa Mastercard® platnim karticama ostvarujete 10% popusta na iznajmljivanje bicikala na ceo dan, na nekoliko Markoni Sport lokacija u Beogradu. Promotivna kampanja traje do 31. 10. 2023.

 

CRNA GORA

 

  • Provozajte se novootvorenom žičarom Kotor – Lovćen

Obogatite letovanje u Crnoj Gori vožnjom žičarom Kotor – Lovćen i uz Banca Intesa Mastercard® platnu karticu ostvarite popust u iznosu od 5 EUR za svaku kupljenu kartu,  u periodu od 14. avgusta do 15. septembra 2023. godine.*

* Popust važi za prvih 7.000 karata.

 

BOSNA I HERCEGOVINA

 

  • Mastercard i BinBin za jednostavnu i zabavnu gradsku vožnju**

Ljubitelje urbane gradske vožnje ovog leta u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru očekuju posebne pogodnosti koje donose BinBin električni skuteri i Mastercard®.

Dopunite svoj postojeći korisnički račun sačuvanom Banca Intesa Mastercard® platnom karticom kroz BinBin mobilnu aplikaciju i ostvarite dodatnih 1 do 3 KM dopune.

** Period važenja promotivne akcije: od 07.08. do isteka zaliha predviđenih promocijom.

 

  • Leto na Jahorini za nezaboravna iskustva***

Kupite karte za vožnju gondolom na Poljicama svojom Banca Intesa Mastercard® platnom karticom i dobićete vaučer u vrednosti od 10KM, koji možete iskoristiti za osveženje u Olimpijskom baru ili spuštanje planinskim bobom.

*** Period korišćenja: letnja sezona 2023. godine

 

Više o svim detaljima Mastercard aktuelnih promocija saznajte OVDE.