• Nema predloga

Do 15% popusta u Gigatronu

Za sve korisnike Visa Inspire, Infinite i Platinum kartica Banca Intesa, obezbedili smo popuste u Gigatron prodavnicama.

Ukoliko se odlučite da kupujete belu tehniku, televizor ili laptop, možete da platite na rate nekom od ovih kartica i ostvarite:

  • 10% popusta na sve artikle koji nisu na sniženju
  • 15% popusta na slušalice, tastature i miševe za računare.

Provera raspoloživog limita

Trenutno raspoloživ limit na Visa kartici, za plaćanje na rate, možete proveriti slanjem SMS-a sadržine DR na broj 1500. Cena poruke je 6 RSD + PDV i taj iznos se uvećava za cenu standardnog SMS-a koju naplaćuje mobilni operater, u skladu sa svojom cenovnom politikom.

Broj rata

Prilikom plaćanja na prodajnom mestu, potrebno je da kažete prodavcu broj rata na koliko želite da platite račun. Imate mogućnost da kupovinu podelite na 2 do 12 mesečnih rata.

Naknada se obračunava po rati i iznosi 35 RSD, odnosno 28 RSD u okviru Intesa Hit Plus platnog računa, dok je u okviru Intesa Magnifica računa kupovina na rate bez naknade. Ovi posebni uslovi važe od 1.9.2022. do 1.9.2023. 

Popust važi do 20.9.2022. godine i primenjuje se na maloprodajnu cenu u  Gigatron prodavnicama. Popust ne važi za proizvode označene sa ŠOK cena i top artikle, kao i za onlajn plaćanja, i ne može se sabirati sa drugim popustima i akcijama.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)