VISA PLATINUM KARTICA

Vi zaslužujete poseban tretman

Sa jedinstvenom Banca Intesa Visa Platinum debitnom karticom takav tretman i dobijate. Vaš dan prestaje da bude „dan kao i obično”, jer gotovo ništa nije obično u vezi sa ovom karticom. Ona Vam pruža privilegije i pogodnosti dizajnirane da odgovore na Vaše potrebe u ovoj oblasti, olakšava Vaš dan pun izazova i pomaže Vam da budete na visini zadatka. Za Vas otvara vrata sveta u koji mogu da zakorače malobrojni, da biste uživali u izuzetnim povlasticama u našoj zemlji, ali i širom sveta.

REZERVISANO ZA ODABRANE


Često putujete širom sveta, zato je bitno da aerodrom za Vas bude oaza mira, gde se u udobnoj fotelji možete opustiti i usredsrediti na svoje najvažnije poslove za taj dan. Ova kartica Vam otvara vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u 450 i više gradova sveta, za neograničen broj poseta. Dovoljno je da pokažete svoju Banca Intesa Visa Platinum karticu i sa sobom možete uvesti koga god poželite, uz posebno za Vas ugovorenu doplatu po pratiocu.

Za više informacija posetite LoungeKey veb-sajt, ili preuzmite LoungeKey smartfon aplikaciju sa Google Play ili App Store. Pristupite linku u nastavku. Ukoliko ste već registrovani, potrebno je da ponovo kreirate nalog.

BANCA INTESA VISA PLATINUM:
www.loungekey.com/BancaIntesaBeograd-VisaPlatinum

Vaše vreme je dragoceno, zato Vas ova kartica odvodi na „brze trake” više od 270 aerodroma širom sveta, što podrazumeva brzi ček in i pasošku kontrolu, prioritet u redu za šalter, kao i organizaciju transfera, pratnju od aviona do vozila ili do gejta za odlaske.

Rezervišite uslugu 3 dana pre korišcenja na https://cemea.yqnowgroup.com/ i zaboravite na aerodromske gužve i čekanje, uz 25% popusta na regularnu cenu, koji vam obezbeđuje Visa Platinum kartica.

SPOKOJSTVO PUTOVANJA ŠIROM SVETA

Kada putujete, osiguranje je jedna od najvažnijih stvari koje možete poneti sa sobom. Zato smo za Vas, uz Visa Platinum karticu, obezbedili internacionalno medicinsko i putno osiguranje koje važi u celom svetu i, ukoliko zatreba, pokriva medicinsku pomoć i asistenciju u inostranstvu u slučaju iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, troškove bolničkog lečenja za vreme putovanja za najmanje 72 sata neprekidnog boravka u bolnici i hitne medicinske pomoći za povrede nastale rekreativnim bavljenjem skijaškim sportovima (skijanje i snoubording). Ovo osiguranje, takođe, pokriva kašnjenje ili otkaz leta, propuštene konekcije i kašnjenje ili gubitak prtljaga, kao i nezgode u javnom prevozu u inostranstvu.

Svi ovi benefiti su na raspolaganju i članovima Vaše najuže porodice, uključujući bračnog ili vanbračnog druga i decu do 18 godina starosti, koji putuju sa Vama kao nosiocem kartice ukoliko ih prijavite osiguravajućoj kući pre putovanja.

BEZBRIŽNIJA KUPOVINA

Imate privilegiju da prilikom kupovine budete opušteniji od drugih. Kupite šta zaželite sebi ili dragoj osobi, platite Banca Intesa Visa Platinum karticom i od tog trenutka u narednih 90 dana ne morate da brinete o eventualnim oštećenjima, krađe ili gubitku kupljenog proizvoda. Predmet Vaše kupovine biće osiguran kako kod Vas, tako i kod osobe kojoj poklanjate, ukoliko nije pokriven drugim garancijama, uz sačuvan originalni račun i u okviru određenih novčanih limita u pogledu cene i iznosa pokrića.

Više informacija o ovim pogodnostima na https://cardholderbenefitsonline.com

Pripremili smo za Vas i 10% popusta koji važi za celokupan asortiman u XYZ Fashion Store. Popust koji ostvarujete u XYZ Fashion Store radnjama ne može se kombinovati sa postojećim popustima i akcijama u radnjama, takođe navedeni popust ne važi u outlet radnjama.

Kupujte luksuzno i bezbrižno.

STALNO DOSTUPNI STRUČNJACI

Za bilo koje medicinsko ili pravno pitanje, uz ovu karticu na raspolaganju su Vam stručni timovi za Vaše potrebe iz ovih oblasti dok ste u inostranstvu, od telefonskih medicinskih saveta, preko stručne nege pre i posle hospitalizacije, hitne medicinske pomoći i informacija o vakcinaciji i medicinskim centrima u zemlji u koju putujete, do pravnih konsultacija i tumačenja.

Sve navedeno Vam je od sada dostupno 24/7 kad god Vam zatreba, putem lokalnog poziva na broj telefona 0800 190 003, a za pozive iz inostranstva pogledajte telefonske brojeve na linku https://cardholderbenefitsonline.com , na kom možete dobiti i više informacija o ovoj pogodnosti.

PRIORITETAN TRETMAN

Gde god da se nađete, možete računati na 24/7 podršku našeg kontakt centra sa posebno obezbeđenim brojem telefona: +381 11 310 88 33. Prijavite lako eventualni gubitak ili krađu Vaše kartice pozivom na broj +381 11 30 10 160 i ona će biti blokirana odmah, a u bilo koje doba dana jednim pozivom možete dobiti informacije o stanju na računu Vaše kartice.

ZADOVOLJSTVA DOSTUPNA IZUZETNIMA

Kupovina ili putovanje za Vas može biti više od očekivanog zahvaljujući Platinum internacionalnom i lokalnom programu benefita i popusta.

Kako bismo podržali Vašu kupovinu u prestižnim radnjama, pripremili smo za Vas i 10% popusta koji važi za celokupan asortiman u XYZ Fashion Store. Popust koji ostvarujete u XYZ Fashion Store radnjama ne može se kombinovati sa postojećim popustima i akcijama u radnjama, takođe navedeni popust ne važi u outlet radnjama. Kupujte luksuzno i bezbrižno.

Dok ste na putovanju ili u zemlji, pogledajte koji Vas sve popusti očekuju sa Vašom platinum karticom na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-offers-and-perks.html Takođe, popusti su uvek u modi, pa smo ih u vezi s tim obezbedili i na brojnim drugim prodajnim mestima koje možete pogledati na linku https://www.bancaintesa.rs/popusti-banca-intesa/popusti-uz-banca-intesa-kartice.html

Takođe, Banca Intesa Visa Platinum kartica pruža Vam fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su Vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu www.visaluxuryhotelcollection.com
Sa posebnim pogodnostima tokom putovanja možete se upoznati na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/promotions/premium-travel-benefits.html

SLOBODA RASPOLAGANJA

Plaćajte Banca Intesa Visa Platinum karticom na prodajnim mestima trgovaca u zemlji i inostranstvu, putem interneta i na prodajnim mestima obeleženim Visa znakom. Iskusite jednostavnost beskontaktnog plaćanja, a možete podizati gotov novac korišćenjem platne kartice na bankomatima.

Na svoju Visa Platinum karticu možete, po ličnom izboru, ovlastiti neograničen broj dodatnih korisnika, koji ce uživati u istim benefitima obezbeđenim za osnovnu karticu.

Za više informacija obratite se savetniku u ekspozituri ili pozovite za Vas posebno obezbeđen 24/7 broj telefona: +381 11 310 88 33.

Usluge koje obezbeđuje VISA kartičarska organizacija prezentovane su na zvaničnoj internet stranici:

www.rs.visa.com i podložne su promeni.

PODRŠKA KADA ZATREBA

Kada ste na putu i kada ste kod kuće, možete računati 24h na pomoć pri rešavanju problema u slučaju saobraćajnih nezgoda, kvarova na vozilu i u kući, koju Vam obezbeđuje Banca Intesa Visa Platinum kartica.

Kao Vaš prijatelj u nevolji, omogućava Vam pomoć i pokriće nenadanih troškova na putu za jedan slučaj godišnje, kada je u pitanju:

  • popravka vozila na teritoriji Srbije, u slučaju manjeg kvara (ispražnjen pneumatik, manji mehanički, električni ili elektronski kvarovi npr. ispražnjen akumulator, pokidan remen, manji kvarovi na sistemu hlađenja, pregoreli osigurači itd.) u vrednosti do 50 EUR, po pojedinačnoj intervenciji,
  • prevoz vozila u slučaju kvara do 100 km u Srbiji, odnosno do 150 km u Evropi, po pojedinačnoj intervenciji,
  • besplatan prevoz vozila u slučaju saobraćajne nezgode do najbližeg servisa bez limita u kilometraži za slučajeve koji se dese na teritoriji Srbije, BIH, Hrvatske i Crne Gore,
  • neograničen broj servisnih informacija.

Paket asistencija je vezan za fizičko lice dok aktivno upravlja vozilom koje je predmet asistencije.

Ukoliko Vam zatreba pomoć u kući, zahvaljujući ovoj kartici možete računati na pokriće kompletnih troškova usluge majstora bez novčanog limita, za jedan slučaj godišnje, koji uključuje:

  • organizaciju dolaska i usluga majstora,
  • usluge vodoinstalatera, električara, stolara, bravara i staklara,
  • pokriće troškova sitnih materijala potrebnih za popravku, ukupne vrednosti do 15 EUR.

Troškove ostalih delova i materijala neophodnih za popravke snosi korisnik servisa.

Pogledajte detaljne uslove proizvoda na linku

Stanovništvo