Zaigrajte i vi u ritmu UEFA Champions League

Plaćajte Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom, učestvujte u nagradnoj igri i imate mogućnost da otputujete na utakmicu UEFA Champions League i navijate u ritmu najprestižnijeg, evropskog fudbalskog takmičenja!

Svaka transakcija u iznosu od minimum 3.000 dinara u zemlji, odnosno 25 evra u inostranstvu, koju napravite svojom Mastercard® kreditnom karticom na prodajnom mestu, prilikom onlajn kupovine ili podizanja gotovog novca na bankomatu, u periodu od 2. do 29. oktobra 2019. godine, pruža vam šansu da osvojite vredne nagrade.

  1. nagrada: 5 x putovanje za dve osobe na utakmicu UEFA Champions League u jednom od sledećih gradova: Atina, Milano, Madrid, Valensija i Amsterdam
  2. nagrada: 5 x Samsung Smart TV, 55’’
  3. nagrada: 5 x vaučer za kupovinu u Sport Vision radnjama u vrednosti od 10.000 dinara sa mogućnošću korišćenja do 1.3.2020. godine.

Putovanje za dve osobe obuhvata:

  • Dve ulaznice za jednu utakmicu UEFA Champions League
  • Putni vaučer koji obuhvata avio prevoz, smeštaj u hotelu u dvokrevetnoj sobi i polisu putnog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana
Izvlačenje nagrada obaviće se 31. oktobra 2019. godine u prostorijama Banke.

Svaka transakcija koju napravite u navedenom periodu automatski učestvuje u nagradnoj igri, a pravila nagradne igre možete pogledati ovde.

Želimo Vam mnogo sreće!

Stanovništvo