Doživite zimske trenutke od kojih srce brže kuca.

Kao korisniku Banca Intesa Mastercard® kreditne kartice, pored beskontaktne kupovine ski karata na raspolaganju su Vam i druge pogodnosti na našim najpoznatijim planinama.

KOPAONIK

KUPOVINA SKI KARATA

Prilikom kupovine šestodnevne pojedinačne ski karte Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom na prodajnim mestima JP "Skijališta Srbije" na Kopaoniku, dobićete vaučer u iznosu od 500 RSD.*

* Vaučer  možete iskoristiti za bilo koju uslugu iz ponude JP "Skijališta Srbije" na Kopaoniku u periodu od 07.12.2020. do 14.04.2021. i nije moguće zameniti ga za novac. Ukoliko je cena odabrane usluge iz ponude JP "Skijališta Srbije" manja od 500 RSD, razlika u ceni se ne isplaćuje u novcu. Vaučer važi za jednu kupovinu. Navedena pogodnost ne može se kombinovati sa drugim akcijama i popustima JP "Skijališta Srbije".

IZNAJMLJIVANJE SKI OPREME I ČASOVI SKIJANJA

Naučite da skijate i iznajmite ski opremu još povoljnije. U Ski školi Kopaonik, ostvarite 20% popusta prilikom plaćanja Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom.

KUPOVINA SKI OPREME

Ukoliko Vam zatreba ski oprema, plaćanjem Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom u komisionu hotela Grand Hotel & Spa na Kopaoniku, ostvarujete 10% popusta.  

BLUEBERRY CAFÉ

Osvežite se u kafiću Blueberry Cafe i sa Vašom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom ostvarite 20% popusta na račun.

Promocija važi do 15.04.2021. godine

ZLATIBOR

KUPOVINA SKI KARATA

Prilikom kupovine šestodnevne pojedinačne ski karte Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom na prodajnim mestima JP "Skijališta Srbije" na Zlatiboru, dobićete vaučer u iznosu od 500 RSD.*

* Vaučer  možete iskoristiti za bilo koju uslugu iz ponude JP "Skijališta Srbije" na Zlatiboru u periodu od 07.12.2020. do 14.04.2021. i nije moguće zameniti ga za novac. Ukoliko je cena odabrane usluge iz ponude JP "Skijališta Srbije" manja od 500 RSD, razlika u ceni se ne isplaćuje u novcu. Vaučer važi za jednu kupovinu. Navedena pogodnost ne može se kombinovati sa drugim akcijama i popustima JP "Skijališta Srbije".

 

STARA PLANINA

IZNAJMLJIVANJE SKI OPREME I ČASOVI SKIJANJA

Iznajmljivanje ski opreme i/ili časove skijanja može biti još povoljnije! U Ski školi Stara planina (LSDS), ostvarite 20% popusta prilikom plaćanja Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom.

Promocija važi do 15.04.2021. godine