Doživite bajku. Započnite nešto neprocenjivo.

Osvojite šansu da iskusite magičan vikend u Disneyland® Paris plaćajući beskontaktno Mastercard® karticama u svim IDEA prodavnicama. Za svaki račun preko 2.500 RSD plaćen beskontaktno Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom u IDEA prodajnim objektima dobijate greb karticu. Svaka kartica je dobitna, a glavni poklon je putovanje u Pariz za celu porodicu! Akcija važi od 22.07. do 22.08.2019. godine.

Pokloni koje možete osvojiti:

• 2x putovanje za 4 osobe u Disneyland® Paris u periodu od 13. do 15. septembra 2019. godine
• 5x vaučer za godišnju* kupovinu u IDEA objektima (*vrednost vaučera je 140.000 RSD)
• 20x vaučer za kupovinu u IDEA objektima u vrednosti 30.000 RSD
• 200x vaučere za kupovinu u vrednosti 1.500 RSD
• -10% na iznos računa
• -25% na proizvod po izboru

Popusti na srećkama, -10% na račun i -25% na proizvod po izboru, imaju odštampane bar-kodove sa kojim se obračunava ostvareni popust. Dakle, ukoliko pazarite u iznosu od preko 2.500 RSD, sa Mastercard® karticom, dobijate srećku koju možete da koristite pri nekoj od narednih kupovina. Sve što je potrebno jeste da date kasiru srećku sa bar-kodom.

Ograničenja za popuste:
Popust se obračunava na kasi i važi za kupovinu obavljenu od strane fizičkih lica bez obzira na način plaćanja. Popust se ne sabira sa drugim popustima i ne važi za akcizne, akcijske, artikle sa konačnom cenom, artikle snižene uz Super Karticu za korisnike Super Kartice, rinfuzne artikle, sveže meso, duvanske proizvode, dnevne novine i časopise, kao i za artikle sa kategorije tehnike i malih kućnih aparata. Popust važi za jednu kupovinu jednog komada proizvoda/jednog računa u slučaju -10%.

Detalje nagradne akcije možete pogledati OVDE.