• Nema predloga

Kredit za refinansiranje do 95 meseci

Rasteretite svoj mesečni budžet

Duži rok otplate

Rok otplate do 95 meseci

Spojite sve rate u jednu

Refinansirajte obaveze po kreditnim karticama i kreditima uz nižu ratu

Dodatni novac

Dostupni su Vam gotovinski krediti i dozvoljeno prekoračenje računa

Refinansirajte svoje kredite i kreditne kartice

U želji da Vam omogućimo da rasteretite svoj mesečni budžet, a u skladu sa preporukama Narodne banke Srbiije, imate mogućnost da refinansirate svoje kreditne obaveze, i na taj način smanjite mesečnu ratu kredita, uz duži rok otplate do 95 meseci.

Refinansiranje je omogućeno svim klijentima i neklijentima Banke koji imaju kreditno zaduženje po osnovu gotovinskog, potrošačkog ili drugog kredita, kao i kreditne kartice, a koji je odobren do 18. marta 2020. godine, osim stambenog kredita i dozvoljenog minusa po platnom računu.

Još duži rok otplate
25.000 - 2.250.000 RSD
Iznos kredita za refinansiranje koji možete realizovati
Do 96 meseci
Za kredite odobrene između 31. januara i 31. decembra 2021. godine.

Napomena:

Refinansirajte vaše kreditne obaveze kod druge banke brzo i jednostavno - bez odlaska u tu banku. Instrukcijom Narodne banke Srbije omogućeno vam je da jednostavno promenite banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansirate kreditom kod banke čiji vam uslovi najviše odgovaraju. Svu komunikaciju s bankom čiji kredit želite da refinansirate preuzimamo na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)