• Nema predloga

Specijalna ponuda za kupovinu novih Ford vozila

Šta je važno da znam?

Još niža kamatna stopa


Kredit za kupovinu Fordovih vozila iz ponude Grand Motors, vam je na raspolaganju po posebnoj kamatnoj stopi koja iznosi od 3,95% (EKS od 4,65%) fiksno, godišnje.


Produžena garancija


Naš partner Grand Motors, obezbeđuje dve godine produžene garancije, bez naknade, za određena vozila iz njihovog asortimana, kupljena na kredit Banca Intesa.


Isporuka odmahOdređeni modeli vozila su vam dostupni odmah po plaćanju.

Pogodnosti traju do 15.12.2021. ili do isteka zaliha vozila

Prilikom podnošenja zahteva za kredit dovoljno je da dostavite ličnu kartu, profakturu ili ugovor o kupoprodaji Ford vozila zaključen sa generalnim uvoznikom i distributerom Ford vozila, Grand Motors. Više informacija o dokumentaciji možete pogledati u dokumentu na dnu stranice.

Za više informacija o asortimanu, cenama, prodajnim mestima i svemu ostalom što vas zanima u vezi Ford vozila pogledajte na njihovom sajtu www.grandmotors.rs.

Zainteresovani ste za kredit za kupovinu Ford vozila?

Popunite kontakt formu i naši agenti kontakt centra će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Vaši podaci

+

  Unesite dodatne detalje

  Izaberite datum
  Izaberite vreme
  Pokušajte ponovo

  Popunjavanjem i slanjem kontakt forme, saglašavate se sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja vebsajta Banca Intesa. Saznajte više  Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
  Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)