Elektronsko i mobilno bankarstvo

Na raspolaganju su vam savremeni i pouzdani elektronski servisi za obavljanje bankarskih usluga. Više ne morate da dolazite u banku da biste platili mesečni račun, izmirili obaveze po karticama, izvršili menjačke poslove ili prebacili novac na štednju.


  • Usluge
  • Uputstva

Wave2Pay

ZABORAVITE NA NOVČANIK. PLAĆAJTE MOBILNIM TELEFONOM UMESTO KARTICOM.

Kad god izlazite napolje, više ne morate da nosite novčanik sa sobom. Sada se samo opustite i uživajte plaćajući brže i jednostavnije virtualizovanim karticama direktno sa svog mobilnog telefona.

Bez obzira na to da li idete u kupovinu ili izlazite s društvom, iskoristite sve mogućnosti ovog prvog pravog mobilnog novčanika na našem tržištu.

Uz Wave2Pay uslugu zakoračite u digitalno doba plaćanja.

Saznaj više

Intesa Mobi mobilno bankarstvo

Plaćajte brzo i sigurno preko svog mobilnog telefona.

Intesa Mobi aplikacija nudi vam bezbedan i jednostavan način korišćenja usluge modernog mobilnog bankarstva kad god i odakle god poželite.

Isprobajte demo verziju aplikacije na svom mobilnom uređaju, otkrijte sve funkcionalnosti i uverite se u jednostavnost korišćenja. Aktivacija i korišćenje Intesa Mobi mobilnog bankarstva su bez naknade, kao i plaćanja putem aplikacije*.

Saznaj više

Intesa Online elektronsko bankarstvo

Banca Intesa vam nudi mogućnost vršenja svih bankarskih transkacija putem interneta uz unapređeno Intesa Online elektronsko bankarstvo. Sada možete čak i realizovati keš kredit bez odlaska u ekspozituru.

Saznaj više

Intesa Halo

Bankarske usluge putem telefonskog poziva

Izvršite bankarske transakcije putem telefonskog razgovora sa agentom kontakt-centra Banke. Na ovaj način omogućeni su vam plaćanje računa po sopstvenom izboru, kupoprodaja deviza, izmirivanje obaveza po kreditnim karticama, prenos sredstava na druge račune ili samo uvid u stanje na računima i platnim karticama koje posedujete u Banci.

Saznaj više

Intesa SMS trajni nalog

Plaćanje mesečnih računa prepustite nama

Više ne morate da trošite vreme na čekanje u redu. Mi brinemo o tome da li su vaši računi za komunalne usluge, fiksni telefon, struju, postpejd usluge mobilne telefonije, usluge internet provajdera ili računi za kablovsku televiziju plaćeni. Svakog meseca, bez provizije, direktno s vašeg platnog računa prebacujemo sredstva i plaćamo vaše mesečne račune.

Saznaj više

SMS obaveštenje

Sve informacije o vašim računima preko SMS-a

Informacije o stanju na računu, platnoj kartici ili kursnoj listi za devize saznajte brzo i lako putem SMS obaveštenja.

Saznaj više

E-mail

Zajedno s vama čuvamo prirodu. Zato smo pokrenuli servis slanja mesečnih izvoda kreditnih kartica na imejl adrese korisnika. Banca Intesa kontinuirano učestvuje u inicijativama koje doprinose očuvanju i zaštiti životne sredine.

Saznaj više

E-banking terminali

Plaćajte brzo, jednostavno i bez naknade!

E-banking terminali su samouslužni uređaji u ekspoziturama Banca Intesa pomoću kojih možete jednostavno, brzo i sigurno obaviti bilo koje plaćanje sa svog platnog računa, proveriti stanje ili odštampati izvode poplatnim računima i kreditnim karticama.

Saznaj više