• Nema predloga

Do stana već i nakon samo tri dolaska u banku.

Sada još brže i lakše možete realizovati stambeni kredit, čak i nakon samo tri dolaska u banku.

Dobro došli u Intesa Casa vodič za stambene kredit

The most convenient Loan

Improved and simplified process for a really fast approval.

Quick and Easy

Realize a housing loan only after three visits to the bank!

Realize your dream

With Intesa Casa your dreaming house will be yours.

Realizacija kredita
Kupovina stana

Kupovina stana


Kupovina stana je jedna od najvažnijih odluka i investicija u životu. Kako bismo vam maksimalno pomogli da na što jednostavniji i povoljniji način dođete do svog novog doma, dodatno smo unapredili i pojednostavili naš proces odobravanja stambenog kredita.

Izračunajte ratu

Izračunajte ratu

Proverite koji iznos kredita možete da dobijete, kao i vašu mesečnu ratu

Pogledajte kako u tri dolaska do stana:

3 jednostavna koraka za zahtev za novi stan

Applying for credit

Request for a loan completely via e-mail.

Signing contract on a housing loan

Approval and loan realization.

Realization of housing credit

Last steps before move into your new apartment.

Zakažite sastanak sa našim specijalistom za stambene kredite.

U želji da vam dodatno olakšamo proces kupovine stana i realizaciju stambenog kredita, na raspolaganju su vam Intesa Casa centri u kojima vas očekuju stručni savetnici, koji će vam pružiti svu neophodnu podršku od trenutka kada odlučite da rešite vaše stambeno pitanje, pa sve do useljenja.

Popunite kontakt formu klikom na taster „Zakažite sastanak“ (u nastavku ispod) ili pozovite na broj telefona 011 310 88 23 i zakažite sastanak sa stručnim savetnikom u vama najbližem Intesa Casa centru za stambene kredite ili ekspozituri Banca Intesa.

Zakazivanje sastanka u Intesa Casa centrima je obavezno.

Ukoliko imate status Magnifica klijenta zakažite sastanak sa svojim Magnifica savetnikom slanjem imejla ili pozivom.

Ukoliko su vam potrebni kontakt podaci vašeg Magnifica savetnika, imejl i/ili broj telefona, možete nam se obratiti putem imejla na adresu kontaktcc@bancaintesa.rs ili pozivom na broj telefona 011 310 88 88.

Popunite formular

Unesite svoje podatke, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. 

381 -
-
Accept our condition
Success
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet ornare est. Nulla nisl augue, dignissim sit amet efficitur nec, consequat vel arcu. Donec cursus, risus quis accumsan elementum, nibh tellus posuere felis, lacinia efficitur lacus elit at neque.
Learn more
ERROR
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet ornare est. Nulla nisl augue, dignissim sit amet efficitur nec, consequat vel arcu. Donec cursus, risus quis accumsan elementum, nibh tellus posuere felis, lacinia efficitur lacus elit at neque.
Learn more

Zakazivanje sastanka

Potvrdu o zakazanom sastanku poslaćemo na vašu imejl adresu, a ukoliko sastanak budete zakazivali tokom vikenda, potvrdu termina očekujte prvog sledećeg radnog dana. Sastanak je zakazan tek kada dobijete potvrdu o zakazanom terminu imejlom. Takođe, dan pre zakazanog termina, kao dodatnu potvrdu dobićete SMS koji ćemo vam poslati na broj telefona koji budete naveli u predviđeno polje u okviru kontakt forme ili u razgovoru s Kontakt centrom, u slučaju da ste odabrali da sastanak zakažete pozivanjem Kontakt centra.

Ukoliko zakazujete svoj prvi sastanak, odnosno savetovanje sa specijalistom za stambene kredite, automatski ćemo vam zakazati dva uzastopna termina od po 30 minuta, kako biste sa specijalistom detaljno prošli kroz celokupan proces i pitanja u vezi sa odobrenjem stambenog kredita i rešavanjem vašeg stambenog pitanja, te će vam na imejl adresu stići dve potvrde rezerisanih termina. Prilikom zakazivanja narednih sastanaka, zakazuje se jedan termin od 30 minuta.

Na zakazani sastanak potrebno je da dođete na lokaciju koju ste naveli kao željenu prilikom zakazivanja sastanka, s tim da će u imejlu koji vam Banka dostavlja s potvrdom termina sastanka biti navedena informacija o lokaciji Intesa Casa kancelarije koja će procesuirati vaš zahtev, a u kopiji imejla biće navedena imejl adresa specijaliste za stambene kredite koji će vas voditi kroz proces odobrenja stambenog kredita. U slučaju da želite da otkažete sastanak, molimo vas da informaciju o otkazivanju dostavite na imejl adresu specijaliste za stambene kredite navedenu u imejlu s potvrdom termina sastanka koji ste dobili od Banke.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)