Otvorene pozicije

Formular za zaposlenje

Kao deo grupacije Intesa Sanpaolo, koju čini preko 90 000 zaposlenih širom sveta, mi podržavamo talenat i stručnost i okrenuti smo razvoju naših zaposlenih.

Zapošljavanjem najboljih profesionalaca i stalnim razvojem zaposlenih ostvarujemo maksimum u pružanju bankarskih usluga na tržištu.

Istražujući potencijale najnovijih tehnologija, mi ne nudimo samo zaposlenje, već Vam pružamo konstantni razvoj, izazov i podršku, fleksibilno i dinamično okruženje i priliku za internacionalnu saradnju i karijeru.

Ukoliko želite da postanete deo pobedničkog tima banke broj 1 u Srbiji, popunite prijavu za zaposlenje. Aplikacija je jednostavna i potrebno je desetak minuta za prijavu. Vaša prijava će biti pažljivo analizirana i mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko postoji aktuelna potreba za angažovanjem kandidata sa Vašim iskustvom i preferencijama.

Proces selekcije se obično sastoji iz dva kruga razgovora i testiranja. Ukoliko postoji potreba za proverom određenih stručnih znanja za konkretnu otvorenu poziciju, u okviru prvog kruga selekcije predviđeno je testiranje specifičnih znanja, dok se drugi krug selekcije obavlja u okviru HR-a i podrazumeva testiranje i razgovor. Tokom ovog procesa, bićete redovno obaveštavani o sledećim koracima i Vašem trenutnom statusu u procesu selekcije.

Zakoračite u svet mogućeg.

LIČNI PODACI


OBRAZOVANJE

od:
do:

Stručni ispiti (Godina polaganja)

Pravosudni ispit
Brokerski ispit

Stručni sertifikati (Godina polaganja)Poznavanje stranih jezika

RADNO ISKUSTVO

1.

od:
do:

2.

od:
do:

3.

od:
do:

4.

od:
do:

5.

od:
do:
CV možete da pošaljete na adresu hr_konkurs@bancaintesa.rs

Obaveštenje

Pre pribavljanja i dalje obrade podataka o ličnosti, licu koje popunjava i podnosi Banci „Formular za zaposlenje“ ili drugu vrstu prijave za zaposlenje u elektronskoj formi, Banka upoznaje zainteresovano lice sa uslovima prikupljanja i dalje obrade podataka o ličnosti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018), omogućavanjem uvida u:

  • Informaciju o obradi podataka licima koji popunjavaju i podnose Banci „Formular za zaposlenje“, na internet prezentaciji Banke: www.bancaintesa.rs

Podaci o ličnosti se prikupljaju iz Prijave, kao i iz drugih dokumenata koje podnosilac dostava Banci u vezi sa Prijavom.

Popunjavanjem i dostavljanjem Prijave Banci, smatra se da je podnosilac:

  • upoznat sa uslovima prikupljanja i dalje obrade podataka o ličnosti, u skladu sa aktima iz prethodnog stava;
  • dao punovažan pristanak da Banka izvrši obradu podataka o ličnosti u vezi sa prijavom (pristanak se može opozvati).