Aktuelna situacija stavila je pred nas novi, najvažniji izazov ikada, da zaštitimo vaše zdravlje i zdravlje naših zaposlenih. Trudimo se da iz dana u dan sve bolje odgovorimo ovom važnom zadatku i omogućimo vam da naše usluge koristite na što bezbedniji način.

Putem naših aplikacija digitalnog bankarstva sve vaše transakcije možete obavljati u udobnosti svoga doma, a bilo da ste do sada već koristili usluge elektronskog bankarstva ili ne, sada možete da ih aktivirate ili reaktivirate i bez odlaska u banku.

Kad god vam zatreba gotovina, na raspolaganju su vam naši bankomati, a ukoliko je neophodno, možete posetiti i naše ekspoziture.

Kako bismo vam dodatno olakšali poslovanje sa bankom, svakodnevno se trudimo da vam omogućimo da još veći broj naših usluga obavljate iz svog doma, te vas pozivamo da redovno pratite ovu stranicu na koju ćemo postavljati sve aktuelne informacije vezane za dostupnost naših usluga, kao i novine koje smo pripremili u našoj ponudi.

ZA POSLOVE ZA KOJE JE TO NEOPHODNO, POSETITE NAŠE EKSPOZITURE, A NOVAC PODIGNITE NA BANKOMATU


Pogledajte spisak lokacija i radno vreme naših ekspozitura, a pronađite i vama najbliži bankomat na kom možete da podignete novac.
SPISAK LOKACIJA I RADNIH VREMENA EKSPOZITURA I DOSTUPNIH BANKOMATA>>>

AKTIVIRAJTE INTESA ONLINE
I INTESA MOBI BEZ ODLASKA U BANKU


Obavljajte vaše bankarske transakcije iz udobnosti svoga doma.

SAZNAJTE VIŠE >>>

KORISTITE VAŠU KARTICU I NAKON ISTEKA DATUMA NJENOG VAŽENJA


Plaćajte vašom karticom na prodajnim mestima većih trgovinskih lanaca i podižite novac na bankomatima, čak i ako vam je istekao datum njenog važenja.

DETALJNIJE >>>

KEŠ KREDIT BEZ ODLASKA U BANKU

Podnesite i realizujte zahtev za keš kredit od kuće. Potrebno je da imate aktivnu uslugu elektronskog bankarstva Intesa Online. Ukoliko je nemate ili je dugo niste koristili, od sada je možete (re)aktivirati i od kuće.

POGLEDAJTE KAKO >>>PODNESITE ZAHTEV ZA STAMBENI, AUTO ILI KEŠ KREDIT PUTEM IMEJLA OD KUĆE


Ukoliko su vam potrebna dodatna sredstva da kupite stan ili automobil vašem savetniku možete uputiti zahtev za kredit putem imejla. Zahtev za keš kredit ili dozvoljeno prekoračenje možete podneti putem Intesa Online usluge elektronskog bankarstva.

ZAHTEV ZA IZDAVANJE PLATNE KARTICE


Zahtev za kreditnu karticu možete podneti jednostavno, od kuće putem Intesa Online usluge elektronskog bankarstva, a ukoliko nemate aktivnu Intesa Online uslugu, zahtev za kreditnu i debitnu karticu možete uputiti vašem savetniku putem imejla.

OSIGURAJTE SEBE I SVOJE VOLJENE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA


Vašem savetniku putem imejla možete zatražiti neku od naših usluga osiguranja.

Više informacija o ponudi >>>

UPLATITE DO 1000 EUR NEKOME U INOSTRANSTVU BEZ ODLASKA U BANKU


Zahtev za izdavanje nostro doznake za fizička lica, možete uputiti putem imejla zahtevi_kc@bancaintesa.rs odnosno, ukoliko ste Magnifica klijent, pošaljite ga na imejl vašem savetniku. Potrebno je da uz zahtev dostavite i fakturu ili instrukciju za plaćanje

Preuzmite nalog za plaćanje - prenos.


ZABORAVILI STE PIN? PODNESITE ZAHTEV ZA NJEGOVO REIZDAVANJE OD KUĆE.


Zahtev, u kom ćete navesti vaše ime i prezime, tip i poslednje 4 cifre vaše platne kartice, pošaljite putem imejla zahtevi_kc@bancaintesa.rs odnosno, ukoliko ste Magnifica klijent, na imejl vašem savetniku.

U MOGUĆNOSTI STE DA PREVREMENO ILI DELIMIČNO OTPLATITE VAŠ KREDIT? OD SADA TO MOŽETE URADITI I OD KUĆE.


Podneste zahtev putem imejla zahtevi_kc@bancaintesa.rs odnosno, ukoliko ste Magnifica klijent, pošaljite ga na imejl vašem savetniku, i potpuno ili delimično otplatite vaš kredit bez potrebe za dolaskom u ekspozituru. Preuzmite Zahtev za prevremenu otplatu kreditne partije

IZDAVANJE POTVRDE BEZ ODLASKA U BANKU


Podnesite zahtev za izdavanje potvrde od kuće putem imejla zahtevi_kc@bancaintesa.rs odnosno ukoliko ste Magnifica klijent, slanjem imejla vašem savetniku

Preuzmite zahtev za izdavanje potvrde

ZASTOJ U OTPLATI OBAVEZA


Banca Intesa Beograd omogućava fizičkim licima, registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, preduzetnicima i privrednim društvima zastoj u otplati svih kreditnih obaveza prema Banci u trajanju od 90 dana, odnosno sve do prestanka vanrednog stanja (moratorijum).Više informacija>>>


Stanovništvo