banca intesa popusti platne kartice

Vreme darivanja

Pronađite inspiraciju i kupite poklon za vama dragu osobu još povoljnije uz Banca Intesa platne kartice. Potrudili smo se sa našim partnerima da vam iz široke ponude proizvoda i usluga, prikažemo predloge koji vam mogu biti zanimljivi.

Partneri

O ponudi

Ekskluzivni, niche parfemi

Ukoliko tragate za interesantnim i drugačijim mirisnim notama koje se ne mogu pronaći u parfimerijama, na pravom ste mestu. Niche parfeme karakterišu najkvalitetniji sastojci i smatraju se umetničkim delom.
U jedinom beauty departmanu u Beogradu, pod nazivom Charles&Christie, pronaćićete ekskluzivnu kozmetiku za negu lica i kose, kao i niche parfeme, a sa Banca Intesa platnim karticama ostvarujete 20% popusta prilikom plaćanja u celosti, 10% popusta za plaćanje na rate i 15% popusta za online plaćanje na celokupan asortiman.

Popust se ne može sabirati sa drugim popustima i akcijama.

www.aponi.rs

Digitalni sat

Sigurno ste ih primetili? Na televiziji ili u neposrednoj blizini, privlače pažnju jer izgledaju interesantno, a opet ne liče na klasičan sat i gotovo svi ih imaju – od vaših prijatelja do poznatih TV lica. U pitanju je naravno pametni sat! On prati vaš sportski ritam, personalni trener u satu, otporan na vodu, i najbolji deo, baterija koja traje danima! Samo uz Banca Intesa platne kartice ostvarujete 15% popusta prilikom plaćanja u celosti ili 5% popusta prilikom plaćanja na rate. Izaberite boju koju vaša draga polovina najviše voli i oduševite ih ovim zaista jedinstvenim poklonom.

Popust se odnosi na maloprodajne cene svih artikala iz te grupe koji nisu obeleženi oznakom ŠOK cena ili TOP artikal, ne važi za online kupovinu i ne može se sabirati sa drugim popustima.

www.gigatron.rs

Sunčane naočare

Možete imati jedan par njihovih sunčanih naočara, možete ih imati deset, nikada ih nije dovoljno, i jedna stvar je sigurna – svaki model koji se pojavi sinonim je za večni urbani stil. Savršeno pristaju velikom broju lica. Da ne dužimo previše, prosto da zaključimo da kod njih važi ona stara, Ray Ban, „must have“!

Popust od 20% na sunčane naočare i dioptrijske okvire za online plaćanje, 15% popusta za plaćanje u celosti kao i 10% popusta za plaćanje na rate u prodajnim objektima Banca Intesa platnim karticama. Popust se ne može sabirati sa drugim popustima i akcijama.

www.profilens.com

Stomatološke usluge

Za holivudski osmeh, obavezna je poseta stomatologu!

Zdravlje zuba nije važno samo kako bi oni bili blistavi, a mi ponosni na naše nasmejane fotografije, ono je važno zbog zdravlja, pre svega. Svakom od nas potreban je ponekada podsetnik za mnoge stvari, pa i za posetu stomatologu. Budući da u stomatološkoj ordinaciji Dental Office ostvarujete popust od 10% prilikom plaćanja u celosti Banca Intesa platnim karticama, na sve usluge osim protetike, hirurgije i ortodoncije, mi kažemo da je ovo mudar izbor.

www.stomatologbeograd.info