Vesti

Laki Keš – najbrži i najlakši način da se dođe do keša

15/09/2005

Banca Intesa Beograd je svim građanima, bilo da su oni njeni klijenti ili ne, obezbedila mogućnost da na najbrži i najlakši način dođu do keša, sa novim gotovinskim kreditom – Laki Keš.
Za ovaj kredit nisu potrebni žiranti, depozit, učešće, kao ni administrativna zabrana, a ne obračunava se ni naknada za obradu kreditnog zahteva. Građani imaju maksimalnu fleksibilnost pri određivanju visine rate.

pročitaj više

Banca Intesa novi vlasnik Delta Banke

09/08/2005

Banca Intesa novi vlasnik Delta Banke

pročitaj više

Lako do automobila sa kreditima Banca Intesa Beograd

12/07/2005

Banca Intesa Beograd je proširila broj prodavaca automobila i njihovih ovlašćenih distributera, čije kupce kreditira. Tako stanovništvo sada može putem veoma povoljnih kredita Banca Intesa Beograd da kupuje, pored vozila Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Lancia i vozila Dacia, Škoda, Seat, Zastava i Lada, odnosno pored vozila DELTA AUTA i sva vozila sledećih prodavaca ZASTAVA PROMET, MANIK, INTEGRA MOTORS, AUTO ČAČAK i AUTO ČAČAK KOMERC.

pročitaj više

Press release

12/07/2005

Banca Intesa Beograd je pre tri godine uvela MasterCard u Srbiju. Za samo tri godine postignuti su odlični rezultati. Od do sada ukupno izdatih 320 000 platnih kartica u Banca Intesa Beograd, više od 250.000 su MasterCard platne kartice, od kojih su više od 100.000 kreditne – Maestro odloženo i MasterCard revolving kartice. Lidersku poziciju Banca Intesa Beograd na domaćem tržištu potvrđuje i podatak da se više od 90% prometa MasterCard karticama u zemlji obavlja preko Banca Intesa Beograd. Tome doprinosi i najrasprostranjenija mreža od 7.000 POS terminala koji prihvataju MasterCard kartice (i druge brandove Visa, Dina) kao i 80 bankomata. Zahvaljujući odličnim dosadašnjim rezultatima i unapređenju buduće saradnje potpisan je i Ugovor kojim će MasterCard podržati aktivnosti Banca Intesa Beograd u narednih 5 godina. Banca Intesa Beograd će prva na tržištu, na jesen početi sa izdavanjem MasterCard EMV “chip” kartice koja obezbeđuje veću sigurnost i smanjenje zloupotreba u plaćanju.

pročitaj više

Oročena devizna štednja sa mesečnom isplatom kamate

01/06/2005

Devizna štednja Banca Intesa Beograd je prošle godine, povećana za više od 80%, i u ovoj godini konstantno raste tako da danas ukupna štednja građana prelazi 15 milijardi dinara, od čega devizna štednja iznosi više od 182 miliona evra, zahvaljujući čemu se Banca Intesa Beograd nalazi u samom bankarskom vrhu Srbije po ovom pokazatelju.

pročitaj više

Nova inostrana priznanja Banca Intesa Beograd

18/05/2005

Banca Intesa Beograd je na osnovu rangiranja analitičara londonskog finansijskog magazina Finance Central Europe i inostranih konsultantskih agencija, osvojila 3 prestižna priznanja za 2005. godinu.

pročitaj više

Banca Intesa Beograd I VISA VAM OMOGUĆAVAJU DA OSTVARITE LETOVANJE IZ SNOVA!

14/04/2005

U periodu od 1.05.2005 do 30.06.2005.godine Visa platni sistem organizuje nagradnu igru na nacionalnom nivou.

pročitaj više

NAJPOVOLJNIJI KURS ZA EUR-o U Banca Intesa Beograd

14/03/2005

Banca Intesa Beograd je za stanovništvo uvela stimulativan prodajni i kupovni kurs za EUR-o, najpovoljniji na tržištu.

pročitaj više

INSTANT OVERDRAFT Banca Intesa Beograd

09/03/2005

KRATKOROČNI KREDITI ZA PREDUZETNIKE I MALA PREDUZEĆA U VIDU PREKORAČENJA PO TEKUĆEM RAČUNU ZA PREVAZILAŽENJE DNEVNE NELIKVIDNOSTI

pročitaj više

Banka Intesa potpisuje ugovor o kupovini akcija Banca Intesa Beograd

14/02/2005

Danas su Banca Intesa i akcionari Banca Intesa Beograd, potpisali Ugovor o kupoprodaji 75% akcija plus jedna ili, ...

pročitaj više