Vesti

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

29/12/2017

Povodom obeležavanja novogodišnjih praznika ekspoziture u okviru poslovne mreže Banca Intesa neće raditi 1. i 2. januara 2018. godine.


pročitaj više

Proglašeni pobednici nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“

27/12/2017

Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“, koje očekuju dvavikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris, kao i 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz Disney’s asortimana u Dexy Co Kids prodavnicama.

pročitaj više

Do dozvoljenog minusa uz Intesa On-line

20/12/2017

U korak sa aktuelnim digitalnim trendovima i rastućim očekivanjima korisnika bankarskih proizvoda i usluga, Banca Intesa je svojim klijentima omogućila podnošenje i odobrenje zahteva za dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu putem Intesa On-line aplikacije elektronskog bankarstva, bez odlaska u ekspozituru.

pročitaj više

Banca Intesa proglašena za najbolju u Srbiji

30/11/2017

Ugledni finansijski i bankarski časopis The Banker dodelio je Banca Intesa nagradu za najbolju banku u Srbiji u 2017. godini. Priznanje za banku godine ukazuje se na osnovu analize brojnih parametara uključujući aktivu i adekvatnost kapitala, tehnološka unapređenja, inicijative preuzete u odnosima sa klijentima, kao i finansijsku inkluziju.

pročitaj više

Banca Intesa i Visa uvode najprestižniju platnu karticu na tržište Srbije

28/11/2017

Banca Intesa će u saradnji sa kompanijom Visa postati prva banka u Srbiji koja će u svoju ponudu uvrstiti Visa Infinite debitnu karticu čije dodatne funkcionalnosti je čine najprestižnijom platnom karticom na domaćem tržištu i jednom od najekskluzivnijih na svetu.

pročitaj više

EIF i Banca Intesa potpisali ugovor o InnovFin garanciji

17/11/2017

Evropski investicioni fond (EIF) i Banca Intesa potpisali su danas ugovor o InnovFin garanciji za podršku inovativnim preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima (MSP) u Srbiji.

pročitaj više

Banca Intesa nagrađuje korisnike Mastercard kreditnih kartica putovanjem u Disneyland® Paris

15/11/2017

Svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje vikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris u godini u kojoj Disneyland® Paris proslavlja 25. godišnjicu postojanja, ukoliko u periodu od 06.11. do 03.12.2017. godine karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, naprave transakciju putem On-line kupovine ili podignu novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od minimum 2.000 dinara odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijave se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs. Broj transakcija jednom karticom nije ograničen, a svaka transakcija se može registrovati samo jednom.

pročitaj više

EBRD potpisala sa Banca Intesa i Intesa Leasing ugovore o tri kreditne linije

13/11/2017

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) potpisala je sa Banca Intesa i Intesa Leasing ugovore o tri kreditne linije u ukupnoj vrednosti od 60 miliona evra koje su namenjene finansiranju građana i realne ekonomije.

pročitaj više

Radno vreme za Dan primirja u Prvom svetskom ratu 

10/11/2017

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, ekspoziture banke koje rade subotom neće raditi 11. novembra 2017. godine, a prvi radni dan nakon praznika je ponedeljak 13. novembar.

pročitaj više

VAŽNO OBAVEŠTENJE

08/11/2017

Imajući u vidu poteškoće koje je određeni broj klijenata imao pri uplati novčanih sredstava na kreditnu karticu tokom tehničkog unapređenja sistema za rad sa platnim karticama, Banca Intesa će svim klijentima, kojima obaveze po kreditnoj kartici dospevaju 10. u mesecu, pomeriti rok za izmirenje obaveza na 15. 11. 2017. godine.

pročitaj više