Vesti

Banca Intesa organizovala radionicu za najmlađe povodom Dana štednje

06/11/2019

Banca Intesa je obeležila svetski Dan štednje kroz nastavak programa finansijske edukacije pod pokroviteljstvom svoje matične grupe Intesa Sanpaolo i Muzeja štednje u Torinu, koji je ove godine bio posvećen značaju štednje resursa koja se ostvaruje kroz cirkularnu ekonomiju i zaštitu životne sredine.

pročitaj više

„It’s time for football”: sportsko iskustvo za pamćenje u ekspozituri Banca Intesa

25/10/2019

U želji da klijentima ponudi zanimljive sadržaje i nezaboravna iskustva u svojim ekspoziturama, Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo i kompanijom Mastercard Italy priredila sportski događaj pod nazivom „It’s time for football“ u ekspozituri u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru, jednoj od najekskluzivnijih u svojoj poslovnoj mreži.

pročitaj više

Evropska unija i EBRD podržavaju konkurentnost srpskih firmi

14/10/2019

Krediti i podsticajna sredstva kao pomoć firmama da se pripreme za tržište Evropske unije

pročitaj više

Потписивање споразума о пословно техничкој сарадњи између Града Ниша и Banca Intesa ad Beograd

04/10/2019

У оквиру Програма локалног економског развоја Града Ниша за 2019. годину, који реализује Канцеларија за локални економски развој и пројекте Града Ниша, упућен је јавни позив банкама заинтересованим за краткорочно кредитирање привредних субјеката са територије Града Ниша

pročitaj više

VAŽNO OBAVEŠTENJE

01/10/2019

Nekoliko naših klijenata nas je obavestilo da su dobili imejl poruku koju je navodno poslala Banca Intesa, a koja u prilogu sadrži maliciozni fajl, čiji je cilj da zarazi računar primaoca. Imejlovi ove vrste su do sada u „subject“ polju imali: Obaveštenje o deviznom prilivu. Navedeni imejl sadrži .zip fajl, a u „To“ polju se ne nalazi vaša imejl adresa kao primaoca.

pročitaj više

Klijenti Banca Intesa uživali su u jedinstvenom golf iskustvu

21/09/2019

U prijatnom ambijentu Golf kluba na Adi Ciganliji održan je Banca Intesa Visa Infinite Golf Challenge turnir, u saradnji sa Golf klubom Beograda.

pročitaj više

Banca Intesa organizovala promociju romana „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović u jednoj od svojih najatraktivnijih ekspozitura

04/07/2019

Banca Intesa je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna za svoje klijente i predstavnike medija organizovala ekskluzivnu promociju romana „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović u jednoj od najatraktivnijih ekspozitura u svojoj poslovnoj mreži. U prepunoj ekspozituri banke naša poznata spisateljica i slikarka predstavila je svoje ostvarenje i potpisivala primerke knjige za sve goste.

pročitaj više

Održan peti Italijanski fudbalski kamp

28/06/2019

Banca Intesa je u saradnji sa osiguravajućom kućom DDOR Novi Sad podržala organizaciju petog po redu Italijanskog fudbalskog kampa u Srbiji. Na kampu, koji je održan od 24. do 28. juna 2019. na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, učestvovalo je 120 dečaka i devojčica uzrasta od 7 do 14 godina, koji su tehnike i veštine fudbala sticali u radu sa nekim od najuspešnijih fudbalskih trenera Italije.

pročitaj više

EBRD i Evropska unija zajedno sa Banca Intesa Beograd podržavaju mala i srednja preduzeća u Srbiji

21/06/2019

Mala i srednja preduzeća u Srbiji će ostvariti brojne pogodnosti od dodatnog pristupa izvorima finansiranja u vidu finansijskog paketa od 16,5 miliona evra koji će EBRD realizovati kroz kreditnu ponudu svog dugogodišnjeg partnera Banca Intesa.

pročitaj više

Banca Intesa i Ekonomski fakultet u Subotici potpisali Protokol o saradnji

18/06/2019

Banca Intesa je sa Ekonomskim fakultetom u Subotici, Odeljenjem Univerziteta u Novom Sadu, potpisala Protokol o saradnji koji za cillj ima povezivanje mladih ekonomista, budućih ekonomskih stručnjaka sa bankarskim sektorom, inteziviranje primene akademskih dostignuća u poslovanju banke, zajedničko organizovanje naučno-stručnih istraživanja i projekata, kao i brojne druge oblike saradnje.

pročitaj više