Vesti

Banca Intesa donirala 10 miliona dinara za nabavku medicinske opreme i sredstava

02/04/2020

Uvažavajući ozbiljnost situacije sa kojom se suočava zdravstveni sistem Srbije tokom epidemije korona virusa, Banca Intesa je donirala 10 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za nabavku neophodne medicinske opreme i sredstava kako bi pružila doprinos merama države za podizanje kapaciteta zdravstvenih institucija tokom trajanja vanrednog stanja u zemlji.

pročitaj više

EBRD, EU i Banca Intesa Beograd podržavaju srpska mala preduzeća

24/02/2020

Za mala i srednja preduzeća (MSP) u Srbiji obezbeđen je bolji pristup finansiranju zahvaljujući kreditnoj liniji Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) od 15 miliona evra Banci Intesa Beograd za kreditiranje privatnih preduzeća.

pročitaj više

Radno vreme banke tokom Dana državnosti

14/02/2020

Povodom obeležavanja Sretenja - Dana državnosti Srbije, ekspoziture Banca Intesa neće raditi u subotu 15.02. i ponedeljak 17.02.

pročitaj više

Banca Intesa i Laguna čitaju deci

30/12/2019

Banca Intesa je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna u ekspozituri banke u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru za decu svojih klijenata organizovala druženje sa piscem Urošem Petrovićem pod nazivom „Vreme je za knjigu“.

pročitaj više

Radno vreme banke tokom novogodišnjih praznika i Božića

27/12/2019

Povodom obeležavanja novogodišnjih praznika i Božića, ekspoziture u okviru poslovne mreže Banca Intesa neće raditi 1, 2. i 7. januara 2020. godine, dok će 31. decembra 2019. i 6. januara 2020. raditi skraćeno, do 15h, odnosno do 17h.

pročitaj više

Banca Intesa nagradila najbolje, najinovativnije i najmlađe farmere

24/12/2019

U okviru projekta Intesa Farmer 2019, Banca Intesa je nagradila najuspešnije poljoprivredne proizvođače u tri kategorije: Intesa farmer godine, Intesa farmer inovator i Intesa mladi farmer.

pročitaj više

Banca Intesa organizovala humanitarni novogodišnji bazar

19/12/2019

Banca Intesa je u saradnji sa više organizacija civilnog društva priredila prvi humanitarni novogodišnji bazar na kojem su zaposleni u banci kupovinom predmeta i hrane usmerili oko 250.000 dinara u humane svrhe

pročitaj više

Olakšan pristup kreditima za mala i srednja poljoprivredna preduzeća

12/12/2019

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su program kreditne garancije u saradnji sa Banca Intesa,

pročitaj više

Proglašeni dobitnici nagradne igre "Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo™."

25/11/2019

Banca Intesa je proglasila dobitnike nagradne igre ,,Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo™’’, koji će imati priliku da budu deo jedinstvenog fudbalskog spektakla i da dožive neprocenjivo iskustvo.

pročitaj više

30 italijanskih kompanija danas i sutra u Beogradu

25/11/2019

U Beogradu je danas otpočela dvodnevna poslovna misija delegacije od 30 italijanskih kompanija iz sektora malih i srednjih preduzeća: reč je o poslovnoj misiji koju organizuje i koordinira nacionalna italijanska asocijacija industrijalaca Confindustria, u saradnji sa svojim predstavništvom u Srbiji Konfindustrija Srbija, a uz podršku Banca Intesa. Delegaciju predvodi potpredsednica grupacije za MSP italijanske Konfindustrije, Čincija La Rosa.

pročitaj više