Vesti

Banca Intesa će klijentima ponuditi novi zastoj u otplati kreditnih obaveza

28/07/2020

U skladu sa Odlukom Narodne banke Srbije (NBS) o privremenim merama za banke radi ublažavanja posledica pandemije COVID-19, u cilju očuvanja stabilnosti finansijskog sitema, Banca Intesa će svojim klijentima ponuditi novi zastoj u otplati kreditnih obaveza (moratorijum). Klijentima je na ovaj način pružena mogućnost da se dodatno rasterete kreditnih obaveza na još dva meseca, bilo da se radi o fizičkim licima, poljoprivrednicima, preduzetnicima, ili privrednim društvima.

pročitaj više

Banca Intesa najbolja banka u Srbiji u 2020

20/07/2020

Banca Intesa je osvojila prestižnu nagradu međunarodnog finansijskog časopisa Euromoney za „Najbolju banku u Srbiji“ u 2020. godini.

pročitaj više

Banca Intesa nudi građanima olakšice za otplatu kredita

16/07/2020

Banca Intesa će svojim klijentima, kao i klijentima drugih banaka, omogućiti podnošenje zahteva za refinansiranje postojećih kredita sa ciljem relaksiranja mesečnih obaveza kroz produženje ročnosti postojećih kredita

pročitaj više

Otvorena izložba remek-dela rimskog vajarstva ROMA AETERNA u Zbirci strane umetnosti Muzeja grada Novog Sada

30/06/2020

Izložba remek-dela rimskog vajarstva ROMA AETERNA (Večni Rim) otvorena je zvanično 30. juna u Zbirci strane umetnosti Muzeja grada Novog Sada, na događaju priređenom za predstavnike medija.

pročitaj više

Jednostavno i bezbedno - plaćanja QR kodom samo na sajtu Lagune

18/06/2020

Izdavačka kuća Laguna i Banca Intesa, u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, omogućile su potrošačima da na jednostavan i brz način, a bez upotrebe platnih kartica, obavljaju kupovinu na internetu u okviru Instant Platnog Sistema - IPS-a.

pročitaj više

Draginja Đurić najbolji bankar jugoistočne Evrope i Srbije u poslednjih 20 godina

04/06/2020

Renomirani finansijski časopis Finance Central Europe proglasio je Draginju Đurić, predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa, za najboljeg bankara jugoistočne Evrope i Srbije u poslednjih 20 godina.

pročitaj više

VAŽNO OBAVEŠTENJE

19/05/2020

Nekoliko naših klijenata nas je obavestilo da su dobili imejl poruku koju je navodno poslala Banca Intesa, a koja u prilogu sadrži maliciozni fajl, čiji je cilj da zarazi računar primaoca.

pročitaj više

Banca Intesa počela da prima zahteve za kredite iz državnog garantnog programa

13/05/2020

Banca Intesa je potpisala Ugovor sa Ministarstvom finansija Vlade Republike Srbije i Narodnom bankom Srbije (NBS) o garanciji Republike Srbije za kreditiranje privrede sa ciljem ublažavanja negativnih posledica pandemije COVID-19 na domaće tržište.

pročitaj više

Radno vreme tokom Međunarodnog praznika rada

29/04/2020

Povodom obeležavanja Međunaroodnog praznika rada, ekspoziture Banca Intesa neće raditi u petak, 01.05, a prvi radni dan nakon prvomajskog praznika biće ponedeljak, 04.05.

pročitaj više

Banca Intesa i Laguna Vas pozivaju #ostanikodkuće

28/04/2020

Banca Intesa, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, izavačkom kućom Laguna, osmislila je jedinstveni koncept online druženja sa uglednim domaćim piscima pod nazivom „Čajanka četvrtkom u 17h“, kako bi u novonastaloj situaciji boravak kod kuće za građane učinila što prijatnijim i zanimljivijim.

pročitaj više