Vesti

Banca Intesa i Laguna čitaju deci

30/12/2019

Banca Intesa je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna u ekspozituri banke u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru za decu svojih klijenata organizovala druženje sa piscem Urošem Petrovićem pod nazivom „Vreme je za knjigu“.

pročitaj više

Radno vreme banke tokom novogodišnjih praznika i Božića

27/12/2019

Povodom obeležavanja novogodišnjih praznika i Božića, ekspoziture u okviru poslovne mreže Banca Intesa neće raditi 1, 2. i 7. januara 2020. godine, dok će 31. decembra 2019. i 6. januara 2020. raditi skraćeno, do 15h, odnosno do 17h.

pročitaj više

Banca Intesa nagradila najbolje, najinovativnije i najmlađe farmere

24/12/2019

U okviru projekta Intesa Farmer 2019, Banca Intesa je nagradila najuspešnije poljoprivredne proizvođače u tri kategorije: Intesa farmer godine, Intesa farmer inovator i Intesa mladi farmer.

pročitaj više

Banca Intesa organizovala humanitarni novogodišnji bazar

19/12/2019

Banca Intesa je u saradnji sa više organizacija civilnog društva priredila prvi humanitarni novogodišnji bazar na kojem su zaposleni u banci kupovinom predmeta i hrane usmerili oko 250.000 dinara u humane svrhe

pročitaj više

Olakšan pristup kreditima za mala i srednja poljoprivredna preduzeća

12/12/2019

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su program kreditne garancije u saradnji sa Banca Intesa,

pročitaj više

Proglašeni dobitnici nagradne igre "Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo™."

25/11/2019

Banca Intesa je proglasila dobitnike nagradne igre ,,Zaigrajte u ritmu UEFA Champions League. Započnite nešto neprocenjivo™’’, koji će imati priliku da budu deo jedinstvenog fudbalskog spektakla i da dožive neprocenjivo iskustvo.

pročitaj više

30 italijanskih kompanija danas i sutra u Beogradu

25/11/2019

U Beogradu je danas otpočela dvodnevna poslovna misija delegacije od 30 italijanskih kompanija iz sektora malih i srednjih preduzeća: reč je o poslovnoj misiji koju organizuje i koordinira nacionalna italijanska asocijacija industrijalaca Confindustria, u saradnji sa svojim predstavništvom u Srbiji Konfindustrija Srbija, a uz podršku Banca Intesa. Delegaciju predvodi potpredsednica grupacije za MSP italijanske Konfindustrije, Čincija La Rosa.

pročitaj više

Banca Intesa organizovala radionicu za najmlađe povodom Dana štednje

06/11/2019

Banca Intesa je obeležila svetski Dan štednje kroz nastavak programa finansijske edukacije pod pokroviteljstvom svoje matične grupe Intesa Sanpaolo i Muzeja štednje u Torinu, koji je ove godine bio posvećen značaju štednje resursa koja se ostvaruje kroz cirkularnu ekonomiju i zaštitu životne sredine.

pročitaj više

„It’s time for football”: sportsko iskustvo za pamćenje u ekspozituri Banca Intesa

25/10/2019

U želji da klijentima ponudi zanimljive sadržaje i nezaboravna iskustva u svojim ekspoziturama, Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo i kompanijom Mastercard Italy priredila sportski događaj pod nazivom „It’s time for football“ u ekspozituri u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru, jednoj od najekskluzivnijih u svojoj poslovnoj mreži.

pročitaj više

Evropska unija i EBRD podržavaju konkurentnost srpskih firmi

14/10/2019

Krediti i podsticajna sredstva kao pomoć firmama da se pripreme za tržište Evropske unije

pročitaj više