Vesti

Потписивање споразума о пословно техничкој сарадњи између Града Ниша и Banca Intesa ad Beograd

04/10/2019

У оквиру Програма локалног економског развоја Града Ниша за 2019. годину, који реализује Канцеларија за локални економски развој и пројекте Града Ниша, упућен је јавни позив банкама заинтересованим за краткорочно кредитирање привредних субјеката са територије Града Ниша

pročitaj više

VAŽNO OBAVEŠTENJE

01/10/2019

Nekoliko naših klijenata nas je obavestilo da su dobili imejl poruku koju je navodno poslala Banca Intesa, a koja u prilogu sadrži maliciozni fajl, čiji je cilj da zarazi računar primaoca. Imejlovi ove vrste su do sada u „subject“ polju imali: Obaveštenje o deviznom prilivu. Navedeni imejl sadrži .zip fajl, a u „To“ polju se ne nalazi vaša imejl adresa kao primaoca.

pročitaj više

Klijenti Banca Intesa uživali su u jedinstvenom golf iskustvu

21/09/2019

U prijatnom ambijentu Golf kluba na Adi Ciganliji održan je Banca Intesa Visa Infinite Golf Challenge turnir, u saradnji sa Golf klubom Beograda.

pročitaj više

Banca Intesa organizovala promociju romana „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović u jednoj od svojih najatraktivnijih ekspozitura

04/07/2019

Banca Intesa je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna za svoje klijente i predstavnike medija organizovala ekskluzivnu promociju romana „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović u jednoj od najatraktivnijih ekspozitura u svojoj poslovnoj mreži. U prepunoj ekspozituri banke naša poznata spisateljica i slikarka predstavila je svoje ostvarenje i potpisivala primerke knjige za sve goste.

pročitaj više

Održan peti Italijanski fudbalski kamp

28/06/2019

Banca Intesa je u saradnji sa osiguravajućom kućom DDOR Novi Sad podržala organizaciju petog po redu Italijanskog fudbalskog kampa u Srbiji. Na kampu, koji je održan od 24. do 28. juna 2019. na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, učestvovalo je 120 dečaka i devojčica uzrasta od 7 do 14 godina, koji su tehnike i veštine fudbala sticali u radu sa nekim od najuspešnijih fudbalskih trenera Italije.

pročitaj više

EBRD i Evropska unija zajedno sa Banca Intesa Beograd podržavaju mala i srednja preduzeća u Srbiji

21/06/2019

Mala i srednja preduzeća u Srbiji će ostvariti brojne pogodnosti od dodatnog pristupa izvorima finansiranja u vidu finansijskog paketa od 16,5 miliona evra koji će EBRD realizovati kroz kreditnu ponudu svog dugogodišnjeg partnera Banca Intesa.

pročitaj više

Banca Intesa i Ekonomski fakultet u Subotici potpisali Protokol o saradnji

18/06/2019

Banca Intesa je sa Ekonomskim fakultetom u Subotici, Odeljenjem Univerziteta u Novom Sadu, potpisala Protokol o saradnji koji za cillj ima povezivanje mladih ekonomista, budućih ekonomskih stručnjaka sa bankarskim sektorom, inteziviranje primene akademskih dostignuća u poslovanju banke, zajedničko organizovanje naučno-stručnih istraživanja i projekata, kao i brojne druge oblike saradnje.

pročitaj više

Banca Intesa i DDOR osiguranje spektakularno najavili peti Italijanski fudbalski kamp za decu

05/06/2019

Banca Intesa će ove godine u saradnji sa osiguravajućom kućom DDOR Novi Sad, a petu godinu zaredom, podržati održavanje Italijanskog fudbalskog kampa u Srbiji, koji će dečacima i devojčicama uzrasta od 7 do 14 godina pružiti jedinstvenu priliku da o veštinama i tajnama ovog sporta uče kroz rad sa vrhunskim italijanskim trenerima.

pročitaj više

Banca Intesa dobitnik priznanja "Moj izbor 2019"

16/05/2019

Banca Intesa dobitnik je priznanja „Moj izbor 2019“ u kategoriji banaka, koje devetu godinu zaredom tradicionalno dodeljuje udruženje „Moja Srbija“.

pročitaj više

Banca Intesa i ove godine nagrađuje najuspešnije poljoprivrednike

15/05/2019

Banca Intesa je pokrenula sedmi po redu konkurs Intesa Farmer u okviru kojeg nagrađuje najbolje poljoprivredne proizvođače. Nagradni fond takmičenja iznosi 2,4 miliona dinara, a nagrade će biti dodeljene u kategorijama Intesa farmer godine, Intesa farmer inovator i Intesa mladi farmer.

pročitaj više