Vesti

Banca Intesa najbolja banka u Srbiji

03/12/2020

Banca Intesa je dobitnik nagrade za banku godine u Srbiji, koju tradicionalno dodeljuje finansijski časopis The Banker.

pročitaj više

Banca Intesa omogućila Apple Pay svojim korisnicima Visa kartica

02/12/2020

Banca Intesa od danas omogućava svojim korisnicima Visa platnih kartica Apple Pay uslugu, jedinstveni način plaćanja koji je sigurniji, bezbedniji i pruža više privatnosti tokom plaćanja.

pročitaj više

Radno vreme za Dan Primirja u Prvom svetskom ratu?

10/11/2020

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, ekspoziture Banca Intesa neće raditi u sredu, 11. novembra 2020. godine.

pročitaj više

Uz Banca Intesa osvoji investicionu jedinicu Beograd

10/11/2020

ovodom Nedelje štednje, koja se tradicionalno obeležava u prvoj sedmici novembra, Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo i Udruženjem Banaka Srbije, organizovala kviz znanja za posetioce online kanala banke.

pročitaj više

EaSi Farmer invest

06/11/2020

Kako bi doprinela daljem razvoju sektora agrara i dodatno olakšala pristup izvorima finansiranja za registrovana poljoprivredna gazdinstva, Banca Intesa je uvela jedinstveni kreditni proizvod na tržištu Srbije. EaSI Farmer Invest je dugoročni dinarski ili indeksirani investicioni kredit koji banka odobrava bez zaloge ili hipoteke, uz maksimalno pojednostavljen proces realizacije.

pročitaj više

Intesa Leasing finansirala najviše u Srbiji u 2020

04/11/2020

Intesa Leasing prema najnovijem izveštaju, nakon prvih devet meseci poslovanja zauzima prvo mesto na tržištu mereno novim plasmanima, sa tržišnim učešćem od preko 20%.

pročitaj više

EBRD i Banca Intesa potpisale kreditnu liniju vrednu 20 miliona evra

29/10/2020

Kredit Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) potpisan sa Banca Intesa u iznosu do 20 miliona evra pomoći će preduzećima i opštinama u Srbiji da se izbore sa ekonomskim posledicama pandemije korona virusa.

pročitaj više

VAŽNO OBAVEŠTENJE

19/10/2020

Nekoliko naših klijenata nas je obavestilo da su dobili imejl poruku koju je navodno poslala Banca Intesa, a koja u prilogu sadrži maliciozni fajl, čiji je cilj da zarazi računar primaoca.

pročitaj više

Banca Intesa i Visa nude besplatan e-commerce servis za male trgovce

18/08/2020

Svim mikro i malim preduzećima koja žele da pokrenu online biznis i svoje proizvode i usluge ponude kupcima putem interneta, Banca Intesa i Visa nude besplatan e-commerce servis za prihvat plaćanja Visa platnim karticama.

pročitaj više

EBRD i Banca Intesa omogućile bolji pristup finansiranju za preduzetnice

07/08/2020

Preduzeća kojima upravljaju žene u Srbiji imaće pristup novoj kreditnoj liniji od 8 miliona evra koju je Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) odobrila Banca Intesa za finansiranje malih i srednjih preduzeća kojima rukovode žene.

pročitaj više