• Nema predloga

Stambeni krediti


Do stana već nakon tri dolaska u banku

Brže i lakše

Uz 3 dolaska u banku do isplate stambenog kredita.

Ušteda vremena

Deo dokumentacije možemo prikupiti umesto vas.

Specijalna ponuda

Do 02.06.2023. godine iskoristite posebne uslove.

Kreditni kalkulator za kupovinu stana

Izračunajte ratu svog kredita.

Cena nekretnine

min. 0 EUR max. 0 EUR

Iznos učešća

Minimalno učešće je 20%

Kamatna stopa

Rok otplate 0
0 Meseci 0 Meseci

 

Rezultati kalkulacije su informativnog karaktera. Naknada za obradu kredita je uračunata u ukupan iznos koji korisnik treba da plati po kreditu. Detaljne informacije o kreditu možete pronaći u opisu i reprezentativnom primeru na dnu stranice.

 • Detalji o kreditu
  • Mesečna rata Mesečna rata uz fiksnu kamatnu stopu - EUR
  • Mesečna rata uz varijabilnu kamatnu stopu - EUR
  • Iznos kredita - HRK
  • Troškovi obrade - EUR
  • Period otplate kredita - -
  • Ukupan iznos za vraćanje - EUR
DO STANA VEĆ I NAKON SAMO TRI DOLASKA U BANKU
PRVI DOLAZAK

PRVI DOLAZAK

Sastanak sa specijalistom

Prilikom vašeg prvog dolaska u Intesa Casa centar za stambene kredite, naš specijalista za stambene kredite će vas detaljno uputiti u proces odobrenja stambenog kredita, pomoći vam pri izboru modela kreditiranja i finansiranja troškova opremanja stana i pomoći da proverite kompletnu dokumentaciju za stan za koji se odlučite u slučaju da ste već našli stan koji želite da kupite. Upoznaće vas i sa svim troškovima vezanim za podizanje stambenog kredita, kao i s kompletnim spiskom dokumentacije koja vam je neophodna za podnošenje zahteva za kredit i njegovu realizaciju.

Nakon što prikupite vaš deo dokumentacije, imate mogućnost da je dostavite svom specijalisti putem imejla, a on će uz dokumentaciju koju je on prikupio, pripremiti zahtev za vaš stambeni kredit i poslati vam ga takođe putem imejla. Nakon što potpišete i pošaljete skeniran ili uslikan zahtev, specijalista će zvanično podneti zahtev za vaš stambeni kredit, tako da nema potrebe da vi ponovo dolazite u banku.

DRUGI DOLAZAK

DRUGI DOLAZAK

Odobrenje kredita

Vaš stambeni kredit je odobren! Prilikom vašeg drugog dolaska u banku potpisujete ugovor o stambenom kreditu. Tada, ukoliko želite, možete ovlastiti specijalistu da po dobijanju dokumentacije overene kod notara, izvrši plaćanje takse za upis hipoteke, premije osiguranja i menice, kao i da, na dan isplate vašeg kredita, umesto vas izvrši plaćanje naknade za njegovu obradu.

Specijalista će vam prethodno pripremiti kompletnu dokumentaciju, koju je neophodno overiti kod notara kao i imovinsko-pravnu dokumentaciju na osnovu koje notar vrši overu i poslati vam je na imejl, tako da ne morate da odvajate dodatno vreme kako biste je prikupili, ali ni da razmišljate o tome da li su sva potrebna dokumenta dostavljena.

TREĆI DOLAZAK

TREĆI DOLAZAK

Realizacija kredita

Dokumentaciju overenu kod notara predajete specijalisti prilikom vašeg trećeg dolaska u banku, kada ćete se sa njim dogovoriti i o datumu isplate vašeg stambenog kredita, nakon čega možete planirati useljenje u vaš novi stan. Potrebno je da na dan isplate, na vašem platnom računu imate dovoljno sredstava za naplatu preostalih troškova.

magnifica savetnik zakazite sastanak pozovite odmah

Želite da postanete Magnifica klijent?

Otkrijte privilegije Magnifica Premium bankarstva. Ostavite svoje podatke i Magnifica savetnik će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)