Platne kartice

Visa Infinite

Linija između savršenstva i izvrsnosti je oduvek bila tako tanka, ali Vama poznata. Zato smo Vam posvetili Banca Intesa Visa Infinite, jedinstvenu debitnu karticu koja briše tu liniju za malobrojne koji je prepoznaju. Sada ta granica više ne postoji. Čitav jedan savršen svet prvoklasnog servisa i luksuza za Vas otvara Banca Intesa Visa Infinite kartica.


Saznaj više

Visa Platinum

Sa jedinstvenom Banca Intesa Visa Platinum debitnom karticom takav tretman i dobijate. Vaš dan prestaje da bude „dan kao i obično”, jer gotovo ništa nije obično u vezi sa ovom karticom. Ona Vam pruža privilegije i pogodnosti dizajnirane da odgovore na Vaše potrebe u ovoj oblasti, olakšava Vaš dan pun izazova i pomaže Vam da budete na visini zadatka. Za Vas otvara vrata sveta u koji mogu da zakorače malobrojni, da biste uživali u izuzetnim povlasticama u našoj zemlji ali i širom sveta.

Saznaj više

American Express® Gold

American Express Gold kreditnu karticu možete da koristite za plaćanje robe i usluga na više miliona prodajnih mesta, kao i za podizanje gotovine na više od pola miliona bankomata širom sveta.
Kao korisnik Intesa MAGNIFICA tekućeg računa stičete pravo na popust od 50% na redovnu godišnju članarinu.

Saznaj više