Vaše ideje nam pomažu da zajedno napredujemo


Usled velikog interesovanja studenata čija je prosečna ocena nešto niža od 9.00, Banca Intesa je spustila minimalnu prosečnu ocenu potrebnu za prijavljivanje na konkurs „Dokaži se 100%!“ na 8.50 i produžila rok za apliciranje do 31. marta ove godine.

U saradnji sa matičnom Intesa Sanpaolo grupacijom, Banca Intesa i u 2014. godini omogućava grupi najtalentovanijih studenata iz Srbije da iskažu svoje logičko razmišljanje, kreativnost, primene stečeno teorijsko znanje u realnim poslovnim okolnostima, ali i osvoje vredne nagrade.

Studenti koji pokažu želju i volju da učestvuju na konkursu mogu se prijaviti slanjem prijavnog formulara na e-mail adresu csuniversity_award@bancaintesa.rs ili putem Facebook stranice Dokaži se 100%!. Od svih prijavljenih studenata, bira se dvanaest najboljih koji će se takmičiti u grupama od po 2 studenta, u izradi projekta na zadatu temu.

KOJI SU USLOVI PRIJAVE NA KONKURS?

  • Pravo učešća imaju svi studenti državnih i privatnih visokoškolskih ustanova u Srbiji koji pohađaju 4. godinu studija, apsolventi, studenti master i doktorskih studija društveno-humanističkih, prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka.
  • Minimalna prosečna ocena studija 8.50
  • Do 26 godina života u trenutku prijavljivanja
  • Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Dobre prezentacione veštine

Više informacija o pravilima konkursa i prijavni formular možete pronaći na sajtu u Pravilima za učešće na konkursu.

KAKO SE BIRAJU FINALISTI?

Na osnovu podataka navedenih u prijavnom formularu i pratećim dokumentima, kao i prema programu selekcije koji će sprovesti Sektor za ljudske resurse Banca Intesa, biće odabrano 12 studenata koji će se takmičiti na konkursu kao članovi jednog od šest dvočlanih timova.

KAKO SE BIRAJU POBEDNICI KONKURSA?

Finalisti će se takmičiti u rešavanju konkursnih zadataka iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, pripremljenih od strane stručnog tima Banca Intesa. Zadaci će imati za cilj osmišljavanje i implementaciju novih rešenja u postojeće mehanizme poslovanja a svakom timu će tokom izrade projekta biti dodeljen mentor koji će joj pomagati u radu, u okviru svojih ovlašćenja.

Pobednički tim koji će imati priliku da predstavlja Srbiju na velikom finalu studentskog konkursa Customer Satisfection University Award Intesa Sanpaolo u Italiji, biće izabran na osnovu ocena stručne komisije, dodeljenih prilikom predstavljanja radova članovima komisije.

NAGRADE

- Svi takmičari dobiće Intesa Sanpaolo sertifikate
- Za sve učesnike konkursa predviđene su vredne novčane nagrade
- Pobednike ovog konskursa u Srbiji očekuje učešće na međunarodnom takmičenju u Italiji, stučna praksa u Banca Intesa i novčane stipendije u vrednosti od po 1.000 evra

Za pobednike međunarodnog konkursa predviđena je stručna praksa u centrali Intesa Sanpaolo grupacije u Italiji ili novčana nagrada u visini od 1.500 evra.

Ukoliko smatraš da poseduješ kreativnost koja pomera granice, želiš da teorijsko znanje primeniš u praksi, pokažeš svoje sposobnosti, inovativan ugao gledanja, pošalji prijavu i Dokaži se 100%!

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA: 31.03.2014. do 20 časova
FORMULAR ZA PRIJAVU I DODATNE INFORMACIJE PRONAĐI NA:
http://www.bancaintesa.rs/ i ili na Facebook strani www.facebook.com/dokazise100posto
IZBOR 12 FINALISTA: 17.04.2014.
PODNOŠENJE PROJEKATA: 20.05.2014.
IZBOR POBEDNIKA: JUN 2014.