Pokrenite magiju sa svojom porodicom. Započnite nešto neprocenjivo®.

Doživite magično putovanje u Disneyland® Paris. Plaćajte Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom,učestvujte u nagradnoj igri i imate mogućnost da se pridružite rođendanskoj zabavi i proslavite 90 godina Mickey Mouse magije.

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da podatke vaše transakcije, napravljene u periodu od 1. do 28. oktobra, Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom u minimalnom iznosu od 2.500 dinara u zemlji, odnosno 20 evra u inostranstvu, na bilo kom prodajnom mestu, POS terminalu kao i transakcije podizanja novca na bankomatu, unesete u kontakt formu u nastavku.

Broj transakcija koje možete napraviti jednom karticom i registrovati za učešće u nagradnoj igri je neograničen dok pojedinačna transakcija može biti registrovana samo jednom. Što veći broj transakcija registrujete, veće su šanse da budete dobitnik nagrade.

Nagradni fond uključuje:

  • 4x magični vikend za 4 osobe u Disneyland® Paris u periodu od 30. novembra do 2. decembra 2018. godine.

Paket aranžman obuhvata:

- povratne avio-karte na relaciji Beograd - Pariz;

- dva noćenja u "New Port Bay Club Hotel" u četvorokrevetnoj sobi;

- ulaznice za oba Disney® Paris zabavna parka za tri dana;

- četiri radionice - "Mickey’s Birthday card", "Mickey’s Mania", "Minnie’s cake & sweet" i "Mickey’s Dance’" - koje će biti organizovane u hotelu;

- polisu putničkog zdravstvenog osiguranja tokom perioda trajanja aranžmana.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici kako osnovnih tako i dodatnih Banca Intesa Mastercard® Standard i Gold kreditnih kartica za fizička lica. Za korišćenje navedenog paket aranžmana neophodno je da putuje minimum jedna punoletna osoba dok deca moraju imati najmanje 4 godine u trenutku putovanja.

Pravila nagradne igre možete pogledati ovde. Molimo vas da sačuvate vaše potvrde o realizovanoj transakciji do izvlačenja nagrada.

Želimo vam puno sreće!

Stanovništvo