PRESTIŽ

Da bi Vaša kupovina ili putovanje bilo zaista nezaboravno, iskoristite Infinite internacionalni i lokalni program benefita i popusta.

Banca Intesa Visa Infinite kartica Vam pruža fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su Vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu www.visaluxuryhotelcollection.com.

Sa posebnim pogodnostima tokom putovanja možete se upoznati na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/promotions/premium-travel-benefits.html , a odlične popuste i pogodnosti na prodajnim mestima širom Srbije pogledajte na https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-offers-and-perks.html

Kako biste mogli ekskluzivno da kupujete pripremili smo za vas privilegije i popuste u sledećim prestižnim radnjama:

  • 15% POPUSTA KOJI VAŽI ZA CELOKUPAN ASORTIMAN U XYZ FASHION STORE

Popust koji ostvarujete u XYZ Fashion Store radnjama ne može se kombinovati sa postojećim popustima i akcijama u radnjama, takođe navedeni popust ne važi u outlet radnjama.

Pored toga, u XYZ Fashion Store radnjama dobijate i određene privilegije, kao što su:

- Private shppping po potrebi klijenta,

- Lični stilista na zakazivanje,

- Info/newsletter o novoj kolekciji.

  • 20% POPUSTA U RADNJAMA THE SPOT SA VELIKIM IZBOROM POZNATIH SPORTSKIH BRENDOVA

Popust se odnosi i na plaćanje na rate, ali se ne može kombinovati sa postojećim popustima i akcijama u radnjama i ne važe za artikle sa oznakom TOP model.

Stanovništvo