PRESTIŽ

U želji da Vam omogućimo nezaboravno iskustvo i ugođaj, pripremili smo za Vas Infinite internacionalni i lokalni program benefita i popusta.

Kako biste mogli ekskluzivno da kupujete, pored popusta, omogućili smo Vam i privilegije u sledećim prestižnim radnjama:
• 15% POPUSTA KOJI VAŽI ZA CELOKUPAN ASORTIMAN U XYZ FASHION STORE
Ne može se kombinovati sa postojećim popustima i akcijama u radnjama, takođe navedeni popust ne važi u outlet radnjama.

Kao što smo napomenuli, u XYZ Fashion Store radnjama dobijate i određene privilegije, a to su:
- Private shppping po potrebi klijenta,
- Lični stilista na zakazivanje,
- Info/newsletter o novoj kolekciji.

• 20% POPUSTA U RADNJAMA THE SPOT SA VELIKIM IZBOROM POZNATIH SPORTSKIH BRENDOVA
Odnosi se i na plaćanje na rate, ali se ne može kombinovati sa postojećim popustima i akcijama u radnjama i ne važe za artikle sa oznakom TOP model.

Pored navedenih, pogledajte koji Vas sve popusti očekuju sa Vašom premium karticom na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-offers-and-perks.html Takođe, popusti su uvek u modi, pa smo ih u vezi s tim obezbedili i na brojnim drugim prodajnim mestima koje možete pogledati na linku https://www.bancaintesa.rs/popusti-banca-intesa/popusti-uz-banca-intesa-kartice.html

Ukoliko ste na putovanju, možete uživati i opustiti se uz Vašu premium karticu. Banca Intesa Visa Infinite kartica Vam pruža fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su Vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu www.visaluxuryhotelcollection.com.
Posebne pogodnosti tokom putovanja možete pogledati na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/promotions/premium-travel-benefits.html

Stanovništvo