Štednja

Sigurno mesto za vaš novac

Preko milijardu evra deponovanih sredstava i rasprostranjenost na srpskom tržištu. Uz povoljne kamate stope, i za dinarsku i za deviznu štednju, štednja u Banca Intesa Beograd pravi je izbor.

U našoj banci možete kupovati evre po povoljnijem kursu uz istovremeno oročavanje sredstava.

  • Vrste štednje

Mesec po mesec štednja

Sitnice koje štednju znače

Tu smo da vam pomognemo da uštedite novac. Sami odredite željeni datum i iznos koji će vam Banka svakog meseca prebacivati s tekućeg računa na oročeni depozit bez odlaska u ekspozituru. Svakog meseca po prijemu zarade banka će odvojiti sa strane dogovoren iznos i izvršiti uplatu na vaš štedni račun.

Saznaj više

Dinarska štednja

U našoj banci možete štedeti po povoljnijim kamatnim stopama, uz posebne pogodnosti za vaše dinarske štedne uloge. Tu smo da vam pružimo sve potrebne informacije o tome kako da upravljate svojom štednjom i da odgovorimo na sva druga pitanja u vezi sa štednim depozitima.

Saznaj više

Skala dinarska štednja

Vaša štednja uz našu pomoć raste svakog meseca

Podstičemo vašu štednju u dinarima. Novac možete podići u svakom trenutku, a svaki mesec oročenja povećava kamatu. Skala dinarska štednja ima cilj da stimuliše kontinuiranu štednju i omogući vam da štedite prema svom trenutnom finansijskom stanju.

Saznaj više

Devizna štednja

Štednja na sigurnom mestu

Pružamo vam mogućnost polaganja deviznih sredstava na štednju i to u sledećim valutama: EUR (evro), USD (američki dolar), AUD (australijski dolar), CAD (kanadski dolar), DKK (danska kruna), JPY (japanski jen), NOK (norveška kruna), SEK (švedska kruna), GBP (britanska funta) i RUB (ruska rublja).

Saznaj više

Rentna štednja

Ostvarite dodatni prihod svakog meseca

Devizna štednja od sada i na mesečnom nivou! Svakog meseca možete podići kamatu na položeni devizni depozit. Oročite sredstva u našoj banci i svakog meseca ostvarite dodatni prihod.

Saznaj više

Bambino dečja štednja

Shvativši da roditelji žele da na vreme počnu da odvajaju novac za budućnost svoje dece, razvili smo Bambino štednju.

Osim mogućnosti da tokom godina uštedite novac koji će vašem detetu biti potreban za školovanje, kupovinu automobila kada postane punoletno ili ispunili kratkoročne planove, štednjom u našoj banci pomažete detetu da od najranijeg uzrasta nauči da štedi i odgovorno raspolaže novcem, da razvije osećaj autonomije i sigurnosti.

Saznaj više


Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.