Koristite Banca Intesa Mastercard kreditnu karticu od 7. jula do 2. avgusta 2017. godine i povećajte šansu da baš Vi budete srećni dobitnik! Svakom transakcijom napravljenom na POS terminalu, putem on-line kupovine kao i podizanjem novca na bankomatu u iznosu od 4.000 dinara i više na teritoriji Republike Srbije, odnosno 35 evra u inostranstvu, automatski učestvujete u nagradnoj igri koja Vam može doneti vredne nagrade.


1 x putovanje u Milano za dvoje od 2. do 5. septembra 2017. godine:

3 x putovanje u Firencu za dvoje od 1. do 4. oktobra 2017. godine:

10 x spa vikend za dvoje u hotelu po izboru u periodu od 1.septembra do 23.decembra 2017. godine:

10 x poklon vaučer u vrednosti od 18.000 dinara za kupovinu kofera u radnjama "Carpisa" u periodu do 31. marta 2018. godine na sledećim lokacijama:

Pogodnosti Mastercard kreditnih kartica:


  • PLAĆANJE NA RATE BEZ KAMATE I BEZ NAKNADE NA VIŠE OD 6.000 PRODAJNIH MESTA U ZEMLJI
  • SIGURNO RASPOLAGANJE NOVCEM U INOSTRANSTVU bez potrebe za gotovinom; sva plaćanja možete obavljati karticom, po izvršenom plaćanju dobićete SMS sa detaljima transakcije.
Više informacija o ponudi i pogodnostima Mastercard kreditnih kartica, možete dobiti u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa, kao i besplatnim pozivom kontakt centra na 0800/-111-888.

Uživajte u kupovini uz Mastercard kartice koje Vas nagrađuju!

Pravila nagradne igre

Učesnik u nagradnoj igri može biti punoletno lice, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, korisnik osnovnih i dodatnih Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica za fizička lica, kao i novi korisnici Mastercard kreditnih kartica izdatih za vreme trajanja nagradne igre.

Broj obavljenih transakcija nije ograničen, a u nagradnoj igri učestvuju transakcije napravljene na POS terminalu, putem on-line kupovine, kao i transakcije podizanja novca na bankomatu u iznosu od minimum 4.000 dinara na teritoriji Republike Srbije, odnosno od minimum 35 evra u inostranstvu. Plaćanje na rate se računa kao jedna transakcija, s tim da se kao vrednost transakcije uzima ukupna vrednost.

Izvlačenje dobitnika nagrada obaviće se 4. avgusta 2017. godine sa početkom u 16 časova, u prisustvu komisije čiji su članovi: predstavnici Banca Intesa a.d. Beograd iz Sektora za poslovanje sa fizičkim licima i Sektora za PR i marketing komunikacije i predstavnik kompanije Mastercard Europe SA.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagrada se ne može zameniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Kompletna pravila nagradne igre možete pogledati ovde .


Stanovništvo