DOBITNICI NAGRADNE IGRE „BANCA INTESA I MASTERCARD VAS VODE U ITALIJU“

Detalji nagradne igre

Sa svakom transakcijom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom napravljenom na POS terminalu, putem on-line kupovine kao i podizanjem novca na bankomatu u iznosu od minimum 4.000 dinara, odnosno 35 evra u periodu od 7. jula do 2. avgusta 2017. godine automatski ste učestvovali u nagradnoj igri sa sledećim nagradama:


1 x putovanje u Milano za dvoje od 2. do 5. septembra 2017. godine:

3 x putovanje u Firencu za dvoje od 1. do 4. oktobra 2017. godine:

10 x spa vikend za dvoje u hotelu po izboru u periodu od 1.septembra do 23.decembra 2017. godine:

10 x poklon vaučer u vrednosti od 18.000 dinara za kupovinu kofera u radnjama "Carpisa" u periodu do 31. marta 2018. godine na sledećim lokacijama:

Izvlačenje dobitnika nagrada obavilo se 4. avgusta 2017. godine sa početkom u 16 časova, u prisustvu komisije čiji su članovi:

  • predstavnici Banca Intesa a.d. Beograd iz Sektora za poslovanje sa fizičkim licima i Sektora za PR i marketing komunikacije i
  • predstavnik kompanije Mastercard Europe SA.

Dobitnici nagrada biće kontaktirani u roku od 5 radnih dana i obavešteni o osvojenim nagradama.

Spisak dobitnika biće objavljen u roku od 15 dana od završetka Nagradne igre u dnevnom listu „Danas” kao i na internet stranici.

Pogodnosti Mastercard kreditnih kartica:


  • PLAĆANJE NA RATE BEZ KAMATE I BEZ NAKNADE NA VIŠE OD 6.000 PRODAJNIH MESTA U ZEMLJI
  • SIGURNO RASPOLAGANJE NOVCEM U INOSTRANSTVU bez potrebe za gotovinom; sva plaćanja možete obavljati karticom, po izvršenom plaćanju dobićete SMS sa detaljima transakcije.
Više informacija o ponudi i pogodnostima Mastercard kreditnih kartica, možete dobiti u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa, kao i besplatnim pozivom kontakt centra na 0800/-111-888.

Uživajte u kupovini uz Mastercard kartice koje Vas nagrađuju!

Pravila nagradne igre

Učesnik u nagradnoj igri može biti punoletno lice, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, korisnik osnovnih i dodatnih Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica za fizička lica, kao i novi korisnici Mastercard kreditnih kartica izdatih za vreme trajanja nagradne igre.

Broj obavljenih transakcija nije ograničen, a u nagradnoj igri učestvuju transakcije napravljene na POS terminalu, putem on-line kupovine, kao i transakcije podizanja novca na bankomatu u iznosu od minimum 4.000 dinara na teritoriji Republike Srbije, odnosno od minimum 35 evra u inostranstvu. Plaćanje na rate se računa kao jedna transakcija, s tim da se kao vrednost transakcije uzima ukupna vrednost.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagrada se ne može zameniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Kompletna pravila nagradne igre možete pogledati ovde .


Stanovništvo