Koristite svoju Visa Inspire karticu za kupovinu u Tehnomanija internet prodavnici i od 19. do 30. juna 2017. godine za svako plaćanje u minimalnom iznosu od 10.000 RSD očekuje vas poklon-kod u vrednosti od 1.500 RSD.


Sve što je potrebno da uradite kako biste dobili poklon-kod jeste da:

  1. Posetite internet stranicu Tehnomanije na linku: https://www.tehnomanija.rs/
  2. Odaberete jedan ili više proizvoda iz asortimana u minimalnoj vrednosti od 10.000 RSD
  3. Ostavite podatke potrebne za realizaciju isporuke, kao i imejl adresu na kojoj će vam biti poslat poklon-kod
  4. Odaberete kao sredstvo plaćanja„Visa Inspire“karticu, popunite obavezna polja i izvršite plaćanje ovom karticom
  5. Po realizovanom definisanom plaćanju, automatski će vam na prijavljeni imejl stići poklon-kod u vrednosti od 1.500 RSD koji možete iskoristiti pri sledećoj kupovini u okviru Tehnomanija internet prodavnice uz plaćanje Visa Inspire karticom u periodu od 1. jula do 30. septembra 2017. godine.
Posetite Tehnomanija internet prodavnicu, odaberite proizvod i iskoristite ovu specijalnu pogodnost od 19. od 30. Juna 2017. godine.
Ukoliko želite, plaćanje Visa Inspire karticom možete obaviti i pozivom kontakt centra Tehnomanije na broj 011 3 713 713 i na taj način ostvariti pravo na poklon-kod.

SMS OTP funkcionalnost


Plaćanje na internetu Visa Inspire karticom sada je još jednostavnije i bezbednije uz SMS OTP funkcionalnost
, koja vam omogućava da potvrdite transakciju jednokratnom lozinkom koja vam stiže na broj mobilnog telefona. Za ovakav vid plaćanja potrebno je samo da imate verifikovan broj telefona u Banca Intesa.(linkovati sa stranicom koja daje detaljne informacije o ovom servisu

Budite u toku


Registrujte vašu imejl adresu u najbližoj ekspozituri Banca Intesa i budite u toku sa svim aktuelnostima i pogodnostima koje vam Banca Intesa omogućava.Poklon-kodovi po izvršenom definisanom plaćanju se automatski šalju na imejl adresu prijavljenu prilikom plaćanja na Tehnomanija internet prodavnici. Poklon-kodove šalje Tehnomanija i isti se mogu iskoristiti prilikom nove kupovine u Tehnomanija internet prodavnici u definisanom periodu. Poklon-kodovi se ne mogu sabirati. SMS OTP funkcionalnost nije dostupna za plaćanja pozivom kontakt centra Tehnomanije.

Stanovništvo