Potrošački krediti za finansiranje školovanja studenata SMATSA Vazduhoplovne akademije u Vršcu

U želji da mladima olakša sticanje željenog obrazovanja i put do profesionalog ostvarenja, Banca Intesa nudi kredit za finansiranje školovanja budućih polaznika SMATSA Vazduhoplovne akademije.

SMATSA Vazduhoplovna akademija (SAA) posluje u sklopu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore SMATSA d.o.o i poseduje veliko iskustvo u školovanju pilota i kontrolora letenja.

Centar za obuku pilota SMATSA Vazduhoplovne akademije u Vršcu je jedan on najvećih i najcenjenijih centara za obuku pilota u Evropi. U poslednjih 60 godina, preko 2000 pilota je završilo obuku na SMATSA akademiji i kao uspešni piloti lete za preko 30 svetskih kompanija. Uslovi školovanja u Vršcu su posebni: akademija ima svoj aerodrom sa 1700 km2 vazdušnog prostora određenog samo za obuku, kontrolni toranj, moderan simulator letenja i obnovljenu flotu sastavljenu od 20 letelica tipa Cessna 172S, Cessna 172N i Cessna 310.

Centar za obuku kontrolora letenja SMATSA Vazduhoplovne akademije u Beogradu već 50 godina školuje kontrolore letenja koji rade za ATM provajdere širom sveta. Posao kontrolora letenja je težak i zahteva visok nivo znanja, snalažljivosti i odlučnosti. Iz ovih razloga, SMATSA obučava samo kandidate koji prođu rigorozan proces selekcije. Nastavni centar akademije poseduje iskusan nastavni kadar i modernu opremu, zahvaljujući čemu su budući kontrolori letenja pripremljeni na najbolji mogući način.

Saznajte više o školovanju pilota i kontrolora letenja na http://www.saa.rs/

Deo vrhunske akademije možete postati uz pomoć Banca Intesa kredita sa ili bez hipoteke. Korisnici kredita mogu biti klijenti koji primaju zaradu ili penziju preko tekućeg računa u Banca Intesa.

Zahtev za kredit možete podneti u Banca Intesa ekspoziturama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Somboru, Subotici, Vršcu, Kraljevu, Užicu, Vranju i Jagodini. Za više informacija u vezi kreditiranja možete se obratiti kontakt centru Banca Intesa na 011 310 88 88

  • Vrste kredita