Intesa Farmer konkurs 2017

Banca Intesa pokrenula je 5. po redu nagradni konkurs “Intesa Farmer” koji podrazumeva izbor najboljih poljoprivrednih proizvođača u kategorijama: ratarstvo, stočarstvo, voćarstvo, povrtarstvo i Slow food - kategorija malih poljoprivrednih proizvođača koju je uvela prošle godine u saradnji sa udruženjem Slow Food Srbija u želji da afirmiše male poljoprivredne proizvođače koji se svakodnevno bore da očuvaju kvalitet, tradiciju i autentičnost srpske hrane.

Pobednike ovogodišnjeg „Intesa Farmer“ konkursa Banka će nagraditi putovanjem na relevantnu međunarodnu manifestaciju posvećenu agraru i hrani kako bi im omogućila da se upoznaju sa naprednim praksama i najnovijim trendovima u poljoprivrednoj proizvodnji i plasmanu svojih poljoprivrednih proizvoda.

Na konkurs za izbor najboljih “Intesa Farmera” 2017. godine mogu se prijaviti sva registrovana poljoprivredna gazdinstva, klijenti Banca Intesa, popunjavanjem Prijave u nastavku na ovoj internet stranici ili u bilo kojoj ekspozituri širom Srbije, u periodu od 15. maja do 1. avgusta 2017. godine.

Najuspešniji poljoprivredni proizvođači biće izabrani na osnovu opštih kriterijuma koji podrazumevaju godišnje rezultate ostvarene kroz poljoprivrednu proizvodnju, posedovanje sopstvenih prostora za skladištenje, uključenost članova porodice u proizvodni proces i uspostavljenu saradnju sa Banca Intesa. U kategoriji Intesa Ratar dodatni kriterijum predstavlja upotreba moderne i energetski efikasne mehanizacije, a u kategoriji Intesa Voćar implementiran sistem navodnjavanja, protivgradne zaštite, kao i posedovanje sertifikovanih sadnica. Dodatni kriterijum u kategoriji Intesa Povrtar je mogućnost proizvodnje u zatvorenom prostoru što iziskuje staklenik, plastenik ili folijarnu proizvodnju, a u kategoriji Intesa Stočar uzgoj rasnih grla stoke.

Pobednici konkursa u svim kategorijama biće proglašeni u oktobru 2017. godine. Prijavljene kandidate će ocenjivati stručni žiriji u sastavu: Predrag Milenović, direktor Sektora za upravljanje segmentom klijenata malog biznisa Banca Intesa, Đorđe Radulović, direktor Odeljenja za upravljanje segmentom klijenata registrovanih poljoprivrednih proizvođača Banca Intesa, Vojislav Živanović, menadžer u Sektoru za PR i marketing komunikacije Banca Intesa, Biađo Karano (Biagio Carrano), predsednik Udruženja Slow Food konvivijuma u Srbiji i Goran Đaković, glavni urednik časopisa Agrobiznis magazin.

Članovi žirija će posetiti finaliste konkursa kako bi na licu mesta stekli uvid u poslovanje samog gazdinstva.

Prijave su zatvorene!