OSVOJITE PUT U MILANO ZA DVOJE

Koristite Banca Intesa Mastercard® kreditne kartice i automatski učestvujte na konkursu na kom možete da osvojite jednu od 13 nagrada.

Nagrade3 x Put u Milano za dve osobe u periodu 16-17. 3. 2017. Nagrada obuhvata:
  • Avio-prevoz: Beograd–Milano–Beograd
  • Jedno (1) noćenje u hotelu sa četiri zvezdice (4*)
  • VIP karte za košarkašku utakmicu EA7 Emporio Armani Milano i Crvena zvezda MTS Beograd, koja će se održati 16. 3. 2017. godine

10 x Sport Vision poklon kartica u vrednosti od 5.000 RSD

Kako učestvovati?

Da biste učestvovali na konkursu, potrebno je da u periodu od 1. 2. do 20. 2. 2017. godine napravite što više transakcija u minimalnom iznosu od 1.000 RSD Banca Intesa Mastercard® kreditnom karticom i to tako što ćete koristiti svoju karticu za plaćanje računa na bilo kom prodajnom mestu u zemlji, podizati novac s bankomata u zemlji ili kupovati putem interneta.

Navedene nagrade dodeliće se klijentima, korisnicima Banca Intesa Mastercard® kreditnih kartica koji su napravili najviše opisanih transakcija. U slučaju da dva klijenta imaju isti broj transakcija, nagrada će biti dodeljena klijentu s većom ukupnom potrošnjom po predmetnoj kartici u odnosu na broj napravljenih transakcija u periodu trajanja konkursa, dok će klijent s manjom ukupnom potrošnjom primiti sledeću nagradu – i tako po redu dok se ne dodele sve nagrade.

Detaljna pravila konkursa pogledajte OVDE

Konkurs se odnosi na transakcije napravljene Banca Intesa Mastercard® kreditnim karticama za fizička lica. Iznosi transakcija se ne mogu sabirati s ciljem dostizanja minimalnog iznosa zarad učešća na konkursu. Plaćanje na rate računa se kao jedna transakcija. Na konkursu se ne može učestvovati transakcijama izvršenim van teritorije Republike Srbije. Nagrada nije prenosiva, što znači da je po osvajanju nije moguće pokloniti drugom fizičkom licu. Pobednike konkursa će nakon uvida u listu dobitnika obavestiti Banka najkasnije u roku od 15 dana od završetka kampanje, kada će biti i objavljena imena dobitnika na sajtu Banke (www.bancaintesa.rs) i na zvaničnoj Facebook stranici Banca Intesa (www.facebook.com/bancaintesa.rs). Jedan učesnik može nagradu osvojiti samo jednom.

Stanovništvo