Kada jedna sreda postane sreda za dvoje. Neprocenjivo.

Kada volite dobru priču, svuda je i uvek tražite, a najlepše od svega je kada tu dobru priču podelite sa nekim, kada otkrijete nove uzbudljive svetove, doživite srećne krajeve i pustolovine ili putujete kroz vreme zajedno.

Mastercard, sa svojom beskontaktnom karticom, u saradnji sa bioskopom Cineplexx i knjižarama Delfi i Laguna, tokom cele 2017.godine, SVAKE PRVE SREDE U MESECU, za jednu kupljenu bioskopsku kartu ili knjigu, poklanja još jednu.

Plaćajte beskontaktno Banca Intesa mastercard kreditnim karticama i obradujte sebe, dragu osobu, svoje mališane, prijatelje ili omiljene kolege, i podelite neprocenjive trenutke uživajući u najboljem izboru filmova i knjiga u svim Cineplexx bioskopima i knjižarama Delfi i Laguna u Srbiji.

* Bioskopske ulaznice kupljene tokom promotivnog dana, neophodno je da budu iskorišćene u toku istog dana, na teritoriji RS. U knjižarama Delfi i Laguna, u iznosu od najmanje 500 dinara, na poklon se dobija knjiga sa Lagunine top liste. Akcija traje dok traju zalihe.