Kada jedna sreda postane sreda za dvoje. Neprocenjivo.

Kada volite dobru priču, svuda je i uvek tražite, a najlepše od svega je kada tu dobru priču podelite sa nekim, kada otkrijete nove uzbudljive svetove, doživite srećne krajeve i pustolovine ili putujete kroz vreme zajedno.

U saradnji sa knjižarama Laguna i bioskopima Cineplexx, Mastercard svake prve srede u mesecu, tokom cele godine, sprovodi akciju tokom koje svi korisnici Mastercard kartica mogu ostvariti sledeće pogodnosti:

  • Za svaku kupovinu u iznosu od najmanje 500 dinara, plaćenu beskontaktnom Mastercard karticom, na poklon se dobija knjiga sa Laguna liste bestsellera
  • Za svaku kupljenu bioskopsku ulaznicu, plaćenu beskontaktnom Mastercard karticom, na poklon se dobija druga bioskopska ulaznica.

Plaćajte beskontaktno Banca Intesa Mastercard kreditnim karticama i obradujte sebe, dragu osobu, svoje mališane, prijatelje ili omiljene kolege, i podelite neprocenjive trenutke uživajući u najboljem izboru filmova i knjiga u svim Cineplexx bioskopima i knjižarama Delfi i Laguna u Srbiji.

* Bioskopske ulaznice kupljene tokom promotivnog dana, neophodno je da budu iskorišćene u toku istog dana, na teritoriji Republike Srbije. U knjižarama Delfi i Laguna, u iznosu od najmanje 500 dinara, na poklon se dobija knjiga sa Lagunine top liste. Akcija traje dok traju zalihe.