Turistički aranžmani na rate bez kamate kreditnim karticama

Plaćanje turističkih aranžmana, odmora, putovanja, najčešće je finansijski zahtevno, posebno za porodice.

Ukoliko ih platite bilo kojom Banca Intesa kreditnom karticom, ukupan iznos možete podeliti na jednake mesečne rate, bez kamate. Broj rata određuje turistička agencija i najčešći je 6 rata, mada ima agencija koje omogućuju plaćanje na 12 rata.

Većinu troškova pripreme za putovanja (kupovinu ski opreme, odevnih predmeta za more i rekvizita za plažu, kozmetičkih proizvoda, hrane i sl) takođe možete podeliti na rate plaćajući kreditnim karticama.

Gde možete plaćati na rate?

Na rate možete platiti aranžmane u gotovo 150 turističkih agencija u Srbiji, među kojima su i najznačajnije domaće agencije, sa kojima Banca Intesa ima zaključen ugovor.

Na ovaj način možete plaćati i turističke aranžamane na predstojećem Sajmu turizma, koji će biti održan na Beogradskom sajmu od 18. do 21. februara ove godine.

Nemate kreditnu karticu?

Banca Intesa jedina na domaćem tržištu može da vam ponudi kreditne kartice sva tri svetski priznata brenda: MasterCard, American Express i Visa, koje možete koristiti u zemlji i inostranstvu.

Zahtev za izdavanje kreditne kartice možete podneti u bilo kojoj ekspozituri Banke, a više o kreditnim karticama u našoj ponudu možete pročitati ovde.

Stanovništvo