Intesa Magnifica servisni paket

 

Izuzetna usluga i specijalno kreiran paket proizvoda

Prepoznajući sve vaše potrebe i ciljeve, u prilici smo da vam predložimo sveobuhvatan paket finansijskih proizvoda i usluga kojima ćete ih ostvariti.

Uštedite vreme, zakažite termin posete i uputite se pravo ka Intesa MAGNIFICA izdvojenom prostoru u okviru specijalizovanih ekspozitura, gde će, u prijatnoj atmosferi, Vaši zahtevi biti tretirani sa posebnom pažnjom i prioritetom.

Svesni smo činjenice da finansijska pitanja često ne mogu da čekaju. Zahvaljujući ovom servisnom modelu, vaše aplikacije za kredite, kreditne kartice i ostale bankarske proizvode biće procesuirane po ubrzanoj proceduri.

Lični finansijski savetnik

Intesa Magnifica Vam omogućava komfor stalno dostupnog ličnog finansijskog savetnika koji će vam profesionalnim pristupom olakšati razumevanje kompleksnih bankarskih proizvoda i usluga. Vaš lični finansijski savetnik formiraće, uz pažljivu analizu, ponudu potpuno prilagođenu vašim zahtevima i potrebama, s ciljem očuvanja i uvećanja vrednosti vaše imovine, vodeći računa o dugoročnim finansijskim ciljevima i željenom nivou rizika.

Vaš lični savetnik je, pre svega, čovek od poverenja i profesionalac koga je Banca Intesa pažljivo odabrala za obavljanje poslova savetovanja, a koji je uvek dostupan za vaša pitanja. Ukoliko budete želeli, vaš savetnik vas može pozvati uvek kada Banka uvede novi proizvod koji bi mogao da zadovolji neku vašu finansijsku potrebu.

Prednosti ličnog savetnika:


  • Posebna pažnja i briga
  • Proaktivno finansijsko planiranje prilagođeno vašim ciljevima i potrebama
  • Uvek dostupna pomoć u rešavanju vaših finansijskih nedoumica i problema
  • Upravljanje vašim svakodnevnim transakcijama bez čekanja u redovima

Set proizvoda

Kao korisnik najprestižnijeg paketa usluga naše Banke, imaćete specijalne komercijalne uslove i bankarske proizvode, koji vas očekuju pojedinačno ili u paketu: