Platne kartice

American Express® Gold - Stil kao način života

Uživajte u prednostima koje vam pruža American Express svet. Koristeći ove kartice, shvatićete zašto su globalno tako visoko vrednovane.

Kao korisnik Intesa MAGNIFICA tekućeg računa stičete pravo na popust od 50% na redovnu godišnju članarinu.

Dovoljna za ceo svet

American Express Gold kreditnu karticu možete da koristite za plaćanje robe i usluga na više miliona prodajnih mesta, kao i za podizanje gotovine na više od pola miliona bankomata širom sveta. Dodate informacije u vezi sa lokacijama American Express putničkih agencija možete dobiti preko interneta stranice http://www.americanexpress.com/

Kreditni limit

Od svih kreditnih kartica u ponudi Banca Intesa, American Express Gold kreditna kartica Vam omogućava najviši kreditni limit koji zavisi od Vaše kreditne sposobnosti.

Plaćanje na rate bez kamate

American Express Gold kreditna kartica omogućava plaćanje na rate bez kamate, na više hiljada prodajnih mesta širom Srbije.

S mesečnim izvodom imaćete potpuni uvid u dinamiku dospeća i iznos mesečnih rata.

Sve rate dospevaju na naplatu 15. u mesecu i u potpunosti su oslobođene kamate. Maksimalni broj rata je 12, a zavisi od visine transakcije i prodajnog mesta.

Fleksibilno plaćanje

American Express Gold kreditnom karticom možete da plaćate robu i usluge, kao i da podižete novac u inostranstvu. Obaveze iz prethodnog perioda se izmiruju do 15. u mesecu, što omogućava odloženo plaćanje do 45 dana bez kamate.

Ova kartica funkcioniše po modelu revolving kredita, što podrazumeva da svakog meseca izmirujete minimum 5% od ukupne potrošnje iz prethodnog perioda, dok se na ostatak duga obračunava kamata. Celokupno dugovanje iz prethodnog perioda se može izmiriti do 15. u mesecu, ukoliko vi to želite. U tom slučaju kamata neće biti obračunata.

Razlog više da se osećate sigurno na putovanju

Uz American Express Gold kreditnu karticu dobijate na poklon karticu putnog zdravstvenog osiguranja DDOR Osiguranja, koje važi u celom svetu, sa asistencijom i podrškom na putovanju koje pruža Europ Assistance. U sklopu osiguranih pokrića imate pravo i na osiguranje u slučaju kašnjenja ili trajnog gubitka prtljaga, kao i osiguranje u slučaju kašnjenja leta.

Vaš savršeni saputnik - Selects program

Kao korisnik American Express Gold kreditne kartice, dobijaćete specijalne ponude naših turističkih partnera, a više od 2.200 American Express putničkih agencija širom sveta vam stoje na raspolaganju. Otkrijte svet povlastica, popusta i ostalih pogodnosti koje American Express bira ekskluzivno za vas. Selects program možete koristiti u odabranim prodavnicama, restoranima, hotelima, spa centrima, rentakar i turističkim agencijama širom sveta. Detaljan pregled aktuelnih ponuda možete pronaći na internet stranici www.amexnetwork.com/selects.