Elektronsko bankarstvo

Na raspolaganju su vam savremeni i pouzdani elektronski servisi za obavljanje bankarskih usluga. Više ne morate da dolazite u banku da biste platili mesečni račun, izmirili obaveze po karticama, izvršili menjačke poslove ili prebacili novac na štednju.


Shodno inicijativi Narodne banke Srbije želimo da Vas podsetimo da se usluge elektronskog bankarstva mogu nesmetano koristiti za plaćanje sopstvenih računa, kao i primera radi, domaćinstva u kom živite, računa članova porodice i slično, ali se ne mogu koristiti za plaćanje računa u ime trećeg lica, po osnovu kog se ostvaruje novčana korist.
Neovlašćeno pružanje platnih usluga, podleže odredbama Zakona o platnim uslugama, za šta je propisana novčana kazna.
  • Usluge
  • Uputstva

Wave2Pay

ZABORAVITE NA NOVČANIK. PLAĆAJTE MOBILNIM TELEFONOM UMESTO KARTICOM.

Kad god izlazite napolje, više ne morate da nosite novčanik sa sobom. Sada se samo opustite i uživajte plaćajući brže i jednostavnije virtualizovanim karticama direktno sa svog mobilnog telefona.

Bez obzira na to da li idete u kupovinu ili izlazite s društvom, iskoristite sve mogućnosti ovog prvog pravog mobilnog novčanika na našem tržištu.

Uz Wave2Pay uslugu zakoračite u digitalno doba plaćanja.

Saznaj više

Intesa Mobi

Plaćajte brzo i sigurno preko svog mobilnog telefona

Brzo, lako i sigurno – preko svog mobilnog telefona obavite bilo koje bezgotovinsko plaćanje kad god i odakle god poželite, i to bez provizije. Usluga je dostupna 24 sata, svih sedam dana u nedelji, bilo gde da se nalazite a da imate mobilni telefon s pristupom internetu. Aktivacija i korišćenje Intesa Mobi usluge je bez naknade. Uštedite vreme i novac.

Zar je moguće da još niste probali? Isprobajte demo-aplikaciju na svom mobilnom uređaju, otkrijte nove funkcionalnosti i uverite se u jednostavnost korišćenja.

Saznaj više

Intesa On-line

Bankarske usluge na klik od vas

Intesa On-line pruža vam mogućnost da na siguran, lak i jednostavan način obavite bilo koje bezgotovinsko plaćanje sa svog računara – i to bez provizije! Dovoljno je da imate računar i internet vezu i možete pristupiti svojim računima kad god poželite, ma gde se nalazili.

Zar je moguće da još niste probali? Pozivamo vas da isprobate besplatnu demo-aplikaciju i uverite se u jednostavnost i praktičnost korišćenja aplikacije Intesa On-line.

Saznaj više

Intesa Halo

Bankarske usluge putem telefonskog poziva

Izvršite bankarske transakcije putem telefonskog razgovora sa agentom kontakt-centra Banke. Na ovaj način omogućeni su vam plaćanje računa po sopstvenom izboru, kupoprodaja deviza, izmirivanje obaveza po kreditnim karticama, prenos sredstava na druge račune ili samo uvid u stanje na računima i platnim karticama koje posedujete u Banci.

Saznaj više

Intesa SMS trajni nalog

Plaćanje mesečnih računa prepustite nama

Više ne morate da trošite vreme na čekanje u redu. Mi brinemo o tome da li su vaši računi za komunalne usluge, fiksni telefon, struju, postpejd usluge mobilne telefonije, usluge internet provajdera ili računi za kablovsku televiziju plaćeni. Svakog meseca, bez provizije, direktno s vašeg tekućeg računa prebacujemo sredstva i plaćamo vaše mesečne račune.

Saznaj više

SMS obaveštenje

Sve informacije o vašim računima preko SMS-a

Informacije o stanju na računu, platnoj kartici ili kursnoj listi za devize saznajte brzo i lako putem SMS obaveštenja.

Saznaj više

E-mail

Zajedno s vama čuvamo prirodu. Zato smo pokrenuli servis slanja mesečnih izvoda kreditnih kartica na imejl adrese korisnika. Banca Intesa kontinuirano učestvuje u inicijativama koje doprinose očuvanju i zaštiti životne sredine.

Saznaj više

E-banking terminali

Plaćajte brzo, jednostavno i bez naknade!

E-banking terminali su samouslužni uređaji u ekspoziturama Banca Intesa pomoću kojih možete jednostavno, brzo i sigurno obaviti bilo koje plaćanje sa svog tekućeg računa, proveriti stanje ili odštampati izvode po računima i kreditnim karticama.

Saznaj više